Tο μύνημα της ημέρας

Δειλοί άνθρωποι που το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να παίρνουν και να φεύγουν. Μη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Οι εκπτώσεις και τα ξεπουλήματα, είναι για τα ψώνια κι όχι για τις σχέσεις..






Γράφει η Αντζέλικα Θεοφανίδη

2024. Ζούμε σε μια εποχή που όλα έχουν ακριβύνει, όλα όμως. Το μόνο πράγμα που μοιάζει να έχει πάρει την αντίθετη κατεύθυνση είναι οι σχέσεις. Αυτές έχουν γεμίσει φτήνια και οι εκπτώσεις συναισθημάτων καθημερινό φαινόμενο.



Η μόνη πτυχή της ζωής μας που δεν πρέπει να δέχεται εκπτώσεις είναι ο τομέας των σχέσεων. Δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις στα συναισθήματα σου που είναι ό,τι πιο ακριβό σου έχει μείνει σε αυτή τη ζωή τη χλιαρή. Μη φοβάστε να νιώσετε, μη φοβάστε τα έντονα συναισθήματα, αυτά μας κρατάνε ζωντανούς, αυτά μας δίνουν τη δύναμη να ανεβαίνουμε τις ανηφόρες τις ατελείωτες.

Δεν είναι οι σχέσεις παζάρια. Τι θα δώσω, τι θα πάρω. Καλά κάνετε να το πάρετε χαμπάρι αυτό γιατί δεν θα σας βγει σε καλό το να μετράτε τι δίνετε και τι λαμβάνετε. Η σχέση, το συναίσθημα, η ανταλλαγή φόβων, ιδεών, ανησυχιών, δακρύων και γέλιων πρέπει να είναι όλα στο μέγιστο. Δεν είναι η σχέση μαγαζί, δεν είναι οι καρδιές για ανταλλαγή άμαν δεν μας αρέσει κάτι.

Αν δεν έχετε τα κότσια να ζήσετε μια σχέση στο φουλ με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αφήστε το καλύτερα. Το να μπαινοβγαίνετε στις καρδιές ανθρώπων λες και είναι εκπτωτικά μαγαζιά δεν είναι σωστό. Οι φθηνοί άνθρωποι δεν έχουν γεννηθεί για να ζήσουν ακριβά συναισθήματα. Τις εκπτώσεις βρείτε αλλού να τις κάνετε, εκεί που τα εκθέματα βρίσκονται συνεχώς σε πτωτική τάση.

Τις ακριβές ψυχέ
ς δεν θα τις αγγίζετε γιατί δεν ξέρουν από εκπτώσεις. Καλά ξεπουλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου