Tο μύνημα της ημέρας

Δειλοί άνθρωποι που το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να παίρνουν και να φεύγουν. Μη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Κανένας δεν σε απατάει κατά λάθος.





Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος


Καμία προδοσία δεν έρχεται από αγάπη!
Κανένας δεν σε πληγώνει γιατί σ΄ αγαπάει πάρα πολύ.
Κανένας άνθρωπος, που σου λέει ότι σε έχει ψηλά, δεν σε γκρεμίζει από αγάπη αληθινή.
Ούτε ένας, που δηλώνει πως σ΄ αγαπάει, θα έκανε κάτι για να σε πονέσει ανεπανόρθωτα. Αν το κάνει, απλά δεν σ΄ αγάπησε ποτέ του, λόγια σου έλεγε που εσύ τα έχαψες!


Κανένας σου λέω ερωτευμένος δεν μπαίνει έστω και στην σκέψη, πόσο μάλλον στην πράξη, να ακουμπήσει ένα άλλο σώμα, εκτός από αυτό που είναι ερωτευμένος.
Κανείς ερωτευμένος δεν μαγαρίζει και δεν ρισκάρει τον έρωτα του με άλλα κορμιά.
Βρε κανένας στα αλήθεια ερωτευμένος δεν αντέχει να τον αγγίξουνε άλλα χέρια, πέρα από εκείνα που επιθυμεί. Αν είναι ερωτευμένος, νιώθει πως τον λερώνουνε.

Άκου με που σου λέω! Κανείς και ποτέ, δεν σε προδίδει γιατί σε αγαπάει τρελά, σε γουστάρει κολασμένα, σε λατρεύει πραγματικά. Και τελικά το κάνει κατά λάθος.
Τι πάει να πει κατά λάθος γαμώτο;
Δηλαδή εκεί όπως περπάταγα στον δρόμο αμέριμνος και σε είχα στο μυαλό μου, σκόνταψα επάνω σε μια άλλη και μπήκα μέσα της;
Όπως καθόμουνα χαλαρός και σε σκεφτόμουνα, ήρθε ξαφνικά μια από τον ουρανό και με απείλησε, με εκβίασε, με στρίμωξε κι εγώ το έκανα με το ζόρι μαζί της;
Όπως κοιμόμουνα στο κρεβάτι μου και σε ονειρευόμουνα, ήρθε μια άλλη και μπερδεύτηκα, νόμιζα πως ήσουνα εσύ και εγώ την πήρα;

Μην είστε ανόητοι ρε!
Κανένας δεν σε απατάει κατά λάθος.
Δεν σ΄ απατάει από αγάπη.
Δεν σ΄ απατάει από λατρεία.
Δεν σ΄ απατάει από έρωτα.
Αν το έχει κάνει, δεν σε αγάπησε, ούτε και σε ερωτεύτηκε ποτέ του. Ήθελε μόνο να πει, να βολευτεί, να κάνει την δουλεία του, να πάρει ό,τι γούσταρε από εσένα, να δώσει ό,τι είχε ανάγκη εκείνος να σου δώσει. Ή το έκανε γιατί είναι τόσο πολύ ανασφαλής, ανολοκλήρωτος και συναισθηματικά ανάπηρος, που δεν είναι ικανός να νιώσει καθόλου αγάπη κι έρωτα.

Η απάτη ευκολόπιστοι, δεν γίνεται σε καμιά περίπτωση από αγάπη κι από λάθος, μην ακούτε μαλακίες!
Όταν σας λένε εκείνο το ηλίθιο, “δεν είναι αυτό που νομίζεις κι ήτανε ένα λάθος της στιγμής”. Να είστε βέβαιοι πως είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε και τίποτα άλλο.
Η απάτη είναι μια εντελώς λογική επιλογή και μια ξεκάθαρα συνειδητή πράξη. Είναι μια πράξη που έχει διάρκεια και κάποιες φορές, έχει και επανάληψη. Άρα, με τίποτα δεν είναι λάθος. Και σίγουρα, δεν γίνεται ούτε από αγάπη, ούτε από έρωτα για σένα…
Οκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου