Tο μύνημα της ημέρας

Δειλοί άνθρωποι που το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να παίρνουν και να φεύγουν. Μη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Αξίζεις μια αγάπη ολόκληρη..





Γράφει ο Δημήτρης Ξυλούρης



Αξίζεις την αγάπη που σε γεμίζει αληθινά, τη φροντίδα που αγγίζει την ψυχή σου, το μυαλό σου, και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αξίζεις να σε σέβονται και να ανταποδίδουν την αγάπη σου με κάθε δυνατό τρόπο. Να μπορείς να ζητάς αυτό που θέλεις, χωρίς να νιώθεις ενοχές, γιατί αυτό είναι το αυτονόητο.


Αξίζεις να λαμβάνεις περισσότερα από όσα δίνεις, και να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που καταλαβαίνουν την αξία σου. Να μη χαμηλώνεις τα στάνταρ σου για κανέναν. Να θυμάσαι πόσο ξεχωριστή και μοναδική είσαι, και πόσα μπορείς να προσφέρεις.

Αξίζεις έναν άνθρωπο που δε θα λέει μεγάλα λόγια, αλλά θα σε αγαπά μέσα από τις πράξεις του. Να σε κάνει να νιώθεις καθημερινά ότι τον εμπνέεις. Δείξε μου εμπιστοσύνη… και άσε με να αποδεικνύω την αξία μου κάθε μέρα για σένα.

Αξίζεις να είσαι με κάποιον που σε κοιτάει με μάτια γεμάτα θαυμασμό, που σε αγκαλιάζει με τρυφερότητα και σε ακούει με προσοχή. Να νιώθεις πως κάθε σου σκέψη έχει σημασία. Να ζεις μια σχέση που σε γεμίζει πραγματικά, που κάθε μέρα σας φέρνει πιο κοντά.

Αξίζεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια, κάποιον που θα είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή, καλή ή δύσκολη. Αξίζεις να είσαι με κάποιον που θα σε κάνει να πιστεύεις στην αξία σου, με λόγια και πράξεις.

Και μην ξεχνάς ποτέ: πρώτα από όλα, αξίζεις εσύ να αγαπάς τον εαυτό σου. Να αναγνωρίζεις την εσωτερική σου δύναμη και να μην αποδέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Κι αν κάποτε στο δρόμο σου βρέθηκε κάποιος που σε έπεισε για το αντίθετο, κοίτα καλά μέσα σου και θυμήσου, ποια είσαι.
Και γράψε την ιστορία (σου) από την αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου