Tο μύνημα της ημέρας

Δειλοί άνθρωποι που το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να παίρνουν και να φεύγουν. Μη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Πώς να κάνει(ς) squ1ρτing – Κοινώς, όλα μούσκεμα




To squ1ρτing μοιάζει συναρπαστικό σαν ιδέα. Άντρες – γυναίκες, την επίμαχη στιγμή έχουμε σκεφτεί ότι θα θέλαμε είτε (ως άτομα με α1δοίο) να τελειώσουμε κατά αυτόν τον τρόπο, είτε ως παρτενέρ θέλουμε να δούμε το άλλο άτομο να τ3λειώνει με περίσσιο ενθουσιασμό. Ξέρω, πως το squ1ρτing θα αρχίσει να εγείρει ερωτήματα για το τι πραγματικά είναι, αν κ@τουράς ή όχι αλλά εδώ δε θα ασχοληθούμε με αυτό. Αντίθετα, θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό: Πώς να τα καταφέρετε να τα κάνετε όλα μούσκεμα.
1.Ενδυνάμωσε το πυελικό έδαφος

Το πυελικό σας έδαφος, αυτή η αιώρα μυών που εκτείνεται από το ηβικό σας οστό έως την ουρά σας, εμπλέκεται στενά στον οργ@σμό- οι έρευνες δείχνουν ότι όσο πιο δυνατό είναι, τόσο πιο εύκολα και πιο δυνατά μπορείτε να κορυφώσετε. Και πιθανότατα υπάρχει μια παρόμοια σύνδεση με το squ1rting: Η έρευνα δείχνει επίσης ότι όσο πιο δυνατές είναι οι συσπάσεις του πυελικού σας εδάφους κατά τη διάρκεια του σ3ξ, τόσο πιο πιθανό είναι να εκσφενδονιστείτε. Τα Kegels είναι σίγουρα μια επιλογή, αρκεί να τα κάνετε σωστά, όπως και η χρήση εκπαιδευτών Kegels ή κολπικών βαρών και η εξάσκηση της βαθιάς αναπνοής της κοιλιάς για να επιτρέψετε στο πυελικό σας έδαφος να χαλαρώσει ανάμεσα στις οργ@σμικές συσπάσεις.




2. Αυν@νίσου συχνά με όποιον τρόπο αισθάνεσαι καλύτερα


Όσο περισσότερο εξερευνάς το σώμα σου και νιώθεις άνετα με τον τρόπο που τελειώνεις, τόσο πιο εύκολος γίνεται ο οργασμός, λέει ο Dr. Wise. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδια και η Stewart είναι και οι δύο ένθερμοι υποστηρικτές της τακτικής αυτοϊκανοποίησης, είτε θέλετε να χύσ3τε ή απλά να ενισχύσετε τον τρόπο με τον οποίο τελειώνετε. Ο αυν@νισμός βοηθάει αρκετά «να δημιουργηθούν τα μονοπάτια της ευχαρίστησης», λέει η Dr. Wise, αναφερόμενη στις συνδέσεις μεταξύ των νευρικών απολήξεων στο αιδ01ο σας και των τμημάτων του εγκεφάλου σας που σας επιτρέπουν να αισθάνεστε σ3ξουαλικά ικανοποιημένοι.

 Καθώς ενδυναμώνετε αυτές τις συνδέσεις, «ο οργασμός γίνεται πιο πιθανό να σας βρει», λέει η ίδια. Μπορείτε βέβαια να πάρετε τα χέρια σας με τον εαυτό σας, αλλά και τα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να απογειώσουν τα πράγματα. Εδώ τα πράγματα γίνονται ζουμερά: Μόλις νιώσετε άνετα με τον @υνανισμό σε σημείο οργ@σμού, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε επίσημα το squ1rting. Δεν είναι κακή ιδέα να πάρεις μια κουβέρτα για σ3ξ (ή να βάλεις κάτι στο κρεβάτι σου που δε σε πειράζει να βραχεί) πριν βουτήξεις.

 Η λιγοστή έρευνα που έχουμε για το τι πραγματικά προκαλεί το squ1rting υποδηλώνει ότι θα θέλεις να δοκιμάσεις να διεγείρεις το σημείο G, την ερωτογενή ζώνη που συνήθως βρίσκεται μερικά εκατοστά πάνω στο πρόσθιο (ή αλλιώς στην πλευρά της κοιλιάς) τοίχωμα του κόλπου. (Η όλη έννοια του συγκεκριμένου σημείου είναι λίγο παραπλανητική- οι περισσότεροι ειδικοί του σ3ξ συμφωνούν ότι πρόκειται περισσότερο για μια γενική περιοχή που σας επιτρέπει να διεγείρετε ένα εσωτερικό τμήμα της κλειτ0ρ1δας αντ’ αυτού.)




3. Αναπνεύστε βαθιά και χαλαρώστε όταν είστε κοντά στο τελείωμα


Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό: Δε θέλετε να σφίγγετε τίποτα εκεί κάτω όταν είστε έτοιμοι να τελειώσετε, καθώς είναι πιθανό να αποτρέψετε τη φυσική αντίδραση του σπρέι σας, λέει ο Dr. Wise. Και πάλι, το συναίσθημα ακριβώς πριν συμβεί το squ1rting συχνά συγκρίνεται με την ανάγκη να κατ0υρήσετε – αλλά αν γνωρίζετε επίσης ότι έχετε καιρό να κατ0υρήσετε, μπορεί να ανησυχείτε (δικαιολογημένα) για τα κανονικά ούρα που θα βγουν μόνα τους ή παράλληλα με το squ1rting, και έτσι μπορεί να τα κρατήσετε όλα μέσα σας. 

Η Stewart συνιστά να παίρνετε βαθιές αναπνοές καθώς τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει τους μυς του πυελικού σας εδάφους να χαλαρώσουν, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να σταματήσετε τα νερά πριν αρχίσουν.



4. Μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ – σοβαρά


Το να σου λέω να μην αναστατώνεσαι για το squ1rting, όταν πιθανότατα διαβάζεις αυτό το άρθρο με ρητό σκοπό το squ1rting, φαίνεται λίγο ανόητο. Αλλά πρέπει να το πούμε: Η εστίαση μόνο στο squ1rting μπορεί να απομυζήσει την ευχαρίστηση από την εμπειρία – πράγμα που χάνει όλο το νόημα.

 Για να μην αναφέρουμε ότι η υπερβολική σκέψη κατά τη διάρκεια του σ3ξ μπορεί να κάνει το squ1rting ακόμα πιο άπιαστο, σύμφωνα και με τους δύο ειδικούς. Όσο λιγότερο μπορείς να κυνηγάς καταρράκτες, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνεις ένας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου