Tο μύνημα της ημέρας

Άντε ρε ανθρωπάκο.. άντε.. μας το παίζεις και δικαστής. Φτιάξε βρε τα άσχημα πρώτα του δικού σου εαυτού και της δικής σου ζωής, και άσε των άλλων.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ο μαυρόγυπας στη Δαδιά, ψάχνει να βρει το ταίρι του, τα παιδιά του, τη φωλιά του. Δεν ξέρει πού να πάει. Μόνος του. Χαμένος. Απελπισμένος. Έρημος.

 

 

ΜΟΝΟ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Εάν η καρδιά του ανθρώπου δεν ραγίζει όταν αντικρύζει μια εικόνα απελπισίας και ερημιάς, εάν δεν βγαίνει από μέσα του ένας βαθύς σπαραγμός δεν δικαιούται να λέγεται άνθρωπος, συγκαταλέγεται στα αιμοδιψή κτήνη.
Όποιος/α για ίδιον όφελος με τις πράξεις του ή τις εσκεμμένες παραλείψεις του, σκορπά απελπισία και ερημιά σε κάθε έμβιο όν δεν είναι μόνο κτήνος αλλά και πανούκλα της κοινωνίας.
Σε ένα τέτοιο άτομο εκείνο που του αρμόζει είναι η ‘’αυτοκτονία’’, μόνο έτσι θα φανεί για μια φορά στη ζωή του χρήσιμο στην κοινωνία.
Gerasimos Saltos.
Καλή δύναμη στους ανθρώπους του Έβρου…
Καλή λευτεριά σε όλους μας!
***Από ανάρτηση της Gianna Kouka, |Φωτογραφία: Chris Kalogeros|, Ο μαυρόγυπας στη Δαδιά, ψάχνει να βρει το ταίρι του, τα παιδιά του, τη φωλιά του. Δεν ξέρει πού να πάει. Μόνος του. Χαμένος. Απελπισμένος. Έρημος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου