Σημαντική προσοχή έχει κερδίσει σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας νέος τρόπος για να κόψετε τα σάντουιτς σας.
Ένας νέος τρόπος κοπής των σάντουιτς έχει γίνει viral, αναγκάζοντας τους ειδικούς να τοποθετηθούν σχετικά με το αν είναι η καλύτερη μέθοδος. Σύμφωνα με το IFL Science, αυτό το καινοτόμο κόψιμο, που ονομάστηκε κόψιμο «Υ», χωρίζει το σάντουιτς στα τρία.
Παραδοσιακά, τα σάντουιτς κόβονται οριζόντια ή διαγώνια σε μισά ή τέταρτα. Ωστόσο, η κοπή «Υ» προσφέρει μια νέα προσέγγιση με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Πλεονεκτήματα
1. Περισσότερες μπουκιές χωρίς κρούστα.
2. Δε δημιουργούνται αρκετά ψίχουλα.
Μειονεκτήματα
1. Η επίτευξη τριών ομοιόμορφων κομματιών μπορεί να είναι περισσότερη δουλειά σε σύγκριση με μια απλή, απλή κοπή.
Η Claire Lower, συντάκτρια στο Milk Street του Christopher Kimball, μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με το κόψιμο «Υ» στο Popular Science. Την περιέγραψε ως «ιδιοφυή».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου