Tο μύνημα της ημέρας

Έχεις; Δώσε! Νιώθεις; Μοιράσου! Μπορείς; Βοήθησε! Διαφωνείς; Φώναξε!

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Το απίθανο κόλπο για να καθαρίσει ο καναπές γρήγορα, χωρίς κόπο με ένα καπάκι κατσαρόλας


Πώς «κολλάνε» τα κατσαρολικά και το πλυντήριο πιάτων με το καθάρισμα του καναπέ.To κόλπο με το καπάκι και την ταμπλέτα | TikTok



Ο καναπές είναι μία από τις πιο δύσκολες στο καθάρισμα επιφάνειες του σπιτιού. Συχνά, όταν έχει πιάσει «βαριά» βρωμιά, η ηλεκτρική σκούπα δεν αρκεί για να την απομακρύνει από τις ίνες του καλύμματος, ενώ αν χρησιμοποιήσετε περισσότερο νερό από όσο πρέπει, τότε μπορεί να «ποτίσει» και να αναπτύξει μούχλα.

Μία νοικοκυρά μοιράστηκε όμως στο Tiktok έναν πρωτότυπο τρόπο για να καθαρίζετε το κάλυμμα του καναπέ, χωρίς να χρειάζεται να το βγάλετε για να πλυθεί. Για αυτό το hack θα χρειαστείτε τρία ασυνήθιστα εργαλεία. Μία πετσέτα χεριών, ένα καπάκι κατσαρόλας και μία ταμπλέτα πλυντηρίου.  Το απίστευτο «ξεσκονόπανο»

Για αυτό το κόλπο, πρώτα βάλτε την ταμπλέτα σε ένα βαθύ μπολ, και ρίξτε μέσα τουλάχιστον ένα λίτρο καυτό, αλλά όχι βραστό, νερό. Διαλύστε σε αυτό την ταμπλέτα ανακατεύοντας με μία μεταλλική κουτάλα.

Όταν η ταμπλέτα διαλυθεί, βουτήξτε στο μείγμα την πετσέτα χεριών, για να ρουφήξει το καθαριστικό, και στραγγίξτε τη καλά. Μετά απλώστε τη στον πάγκο, βάλτε από πάνω της ένα καπάκι κατσαρόλας, και δέστε κόμπο τις πλευρές της πετσέτας πάνω από τη λαβή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου