Tο μύνημα της ημέρας

Δειλοί άνθρωποι που το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να παίρνουν και να φεύγουν. Μη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο χωρίς ρεύμα & νερό -Καταγγελία του Ολυμπιονίκη Κ. Γκατσιούδη (βίντεο)




Το Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου, παραμένει χωρίς ρεύμα επί μήνες και δίχως νερό επί χρόνια. Στο έλεος του Θεού το Δημοτικό γυμναστήριο με το δήμαρχο της πόλης να δίνει μόνο …υποσχέσεις. Την δραματική κατάσταση του Σταδίου γνωστοποίησε με ένα βίντεο και με μια κραυγή οργή, ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης.

Στο βίνετο που ανέβασε στο instagram ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής δείχνει στο συγκεκριμένο Κλειστό Γυμναστήριο που είναι στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, τους αθλητές του συλλόγου “Μυρμιδόνες” να προπονούνται μέσα στο σκοτάδι και υπό το φως κάποιων λαμπτήρων μπαταρίας. Ανάμεσα στους αθλητές και ο γιος του Γρηγόρης, Πανελληνιονίκης και σπουδαίο ταλέντο του ακοντισμού, να προσπαθεί και αυτός μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, να προπονηθούν στο …ημίφως που δημιουργούν οι λαμπτήρες! Λαμπτήρες που αγόρασαν με δικά τους χρήματα οι άνθρωποι του συλλόγου.

“Διδυμότειχο 21 Οκτωβρίου του 2024. Αυτό είναι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων εδώ στο Διδυμότειχο, Περιμένοντας το φως, εδώ έχουμε τους αθλητές του συλλόγου οι οποίοι γυμνάζονται υπό το φως λαμπτήρων. Πως το βλέπετε; Παντού λάμπες”, λέει απογοητευμένος ο Κ.
Γκατσιούδης.

Πρόκειται για την κλειστή αίθουσα γυμναστικής με βάρη και άλλα όργανα, που είχε κατασκευαστεί πριν από πολλά χρόνια με αφορμή τις παγκόσμιες διακρίσεις του Κώστα Γκατσιούδη. Εδώ και δυο χρόνια δεν υπάρχει νερό σε αυτό και τα παιδιά που προπονούνται σε αυτό, μαζί με τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου κουβαλάνε νερό στα μπιτόνια για να καθαρίσουν τις τουαλέτες του. Καλά για ντους φυσικά ούτε λόγος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, εδώ και μερικούς μήνες κόπηκε και η ηλεκτροδότηση, γιατί κάποιοι  έκλεψαν το καλώδιο για να πάρουν τον χαλκό.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Μοίρασε υποσχέσεις για επίλυση των προβλημάτων. Αλλά το «σκοτάδι» δεν έγινε φως… Το αποτέλεσμα;  Να αποχωρήσουν περίπου τα μισά από τα 100 παιδιά που προπονούνταν πέρυσι στους “Μυρμηδόνες”…

Η τραγωδία όμως δεν σταματά εδώ! Κλειστό για δυο χρόνια είναι και το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου που έκλεισε το Νοέμβριο του 2022 για ανακατασκευή του χλοοτάπητα, αλλά χορτάρι δεν …«φύτρωσε» ακόμα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου