Tο μύνημα της ημέρας

Άντε ρε ανθρωπάκο.. άντε.. μας το παίζεις και δικαστής. Φτιάξε βρε τα άσχημα πρώτα του δικού σου εαυτού και της δικής σου ζωής, και άσε των άλλων.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Σκύλος «ρίχνει» το ίντερνετ – Προσπαθεί να είναι πιο… χαριτωμένος από το μωρό των αφεντικών του – ΒΙΝΤΕΟ

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με σκύλο που προσπαθεί να φανεί πιο… χαριτωμένος από το μωρό της οικογένειας στην οποία ανήκει.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στην δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 3,1 εκατομμύρια θεάσεις. Πρόκειται για έναν σοκολατί απόχρωσης σκύλο ράτσας λαμπραντόρ, ονόματι Ρις, που, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, γενικά προσπαθεί να επισκιάσει το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας.
«Συχνά κάνει διάφορους μορφασμούς, αποτυπώνοντας τα συναισθήματά του, όπως χαρά, λύπη κ.ά.», λέει ο πατέρας της οικογένειας.
Στο βίντεο, φαίνεται το μωρό να είναι στο κρεβάτι των γονιών του με τον σκύλο να βρίσκεται πίσω του. Κι ενώ οι γονείς του καταγράφουν το μωρό, ο σκύλος λίγα μέτρα πιο πίσω δείχνει σα να χαμογελά, μόνο που η εμφάνιση των δοντιών του θυμίζει περισσότερο απειλητική διάθεση. «Κάποιος ζηλεύει», έγραψε στο κεντρικό σχόλιο ο πατέρας του μωρού με χιουμοριστική διάθεση.

Αρκετοί, βέβαια, από τους χρήστες δεν θεώρησαν και τόσο… παιχνιδιάρικη τη διάθεση του λαμπραντόρ, αναφέροντας στα σχόλιά τους ότι «μοιάζει έτοιμο να επιτεθεί».

«Ναι, πρώτα χαμογελάει και μετά ορμάει…», έγραψε ένας χρήστης σχετικά.

Πάντως, οι γονείς του μωρού λένε ότι μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ο σκύλος εκφράζει πολύ πιο συχνά τα συναισθήματά του με διάφορες εκφράσεις.

Δείτε σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου