Tο μύνημα της ημέρας

Άντε ρε ανθρωπάκο.. άντε.. μας το παίζεις και δικαστής. Φτιάξε βρε τα άσχημα πρώτα του δικού σου εαυτού και της δικής σου ζωής, και άσε των άλλων.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Viral: Η επική έκπληξη μαθητών στην καθηγήτριά τους για τα γενέθλιά της που κάνει τον γύρο του ίντερνετ

 



Το βίντεο αναπαράχθηκε από πολλούς χρήστες των social media, αλλά και από ιστοσελίδες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πού ακριβώς είναι τραβηγμένο.Ενα βίντεο από μία σχολική αίθουσα -πιθανότατα στη Γεωργία- κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.


Το βίντεο αναπαράχθηκε από πολλούς χρήστες των social media, αλλά και από ιστοσελίδες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πού ακριβώς είναι τραβηγμένο.


Το βίντεο δείχνει τους μαθητές να περιμένουν με αγωνία την καθηγήτριά τους, ενώ μέσα στην αίθουσα επικρατεί αναστάτωση. Η καθηγήτρια μπαίνει στην τάξη και βλέπει μερικούς από τους μαθητές της συγκεντρωμένους στην άκρη, σαν να τσακώνονται. Φανερά ταραγμένη σπεύδει να τους σταματήσει.

 
Ωστόσο μόλις έφτασε εκεί, έτοιμη να χωρίσει τους μαθητές που τσακώνονταν, άλλαξε το σκηνικό καθώς οι μαθητές της πέταξαν κομφετί γενεθλίων, ενώ την περίμεναν με μια ανθοδέσμη.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο:



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου