Tο μύνημα της ημέρας

Δειλοί άνθρωποι που το μόνο που ήξεραν να κάνουν είναι να παίρνουν και να φεύγουν. Μη δίνεις αξία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο


Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 15η ημέρα του Ιουνίου. Πώς θα κυλίσει άραγε το Σάββατο και η Κυριακή και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» του Σ/Κ ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τις επαφές, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Το τρίγωνο Σελήνης-Δία το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για τις σχέσεις μας, τις επαφές μας, τις εξόδους και τη διασκέδαση. Φυσικά κανένας πλανήτης δεν ενδιαφέρεται για το αν εμείς θα αξιοποιήσουμε την όψη αυτή για να φέρουμε περισσότερη χαρά και ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι πλανήτες είναι εκεί για να μας δίνουν συμβολικά το πλαίσιο το οποίο αν αξιοποιήσουμε θα επωφεληθούμε κάθε μέρα, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι η όψη αυτή σας ευνοεί λίγο περισσότερο από τους άλλους. Πάρτε πρωτοβουλίες! Απλά φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί σε αυτό που θα κάνετε για να μην το μετανιώσετε στην πορεία. Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Ζυγό, αλλά δεν θα σχηματίσει κύριες όψεις. Σε γενικές γραμμές είναι ένα από τα πιο χαλαρά και όμορφα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.
Ζώδια Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία – Δημιουργικές επαφές και γνωριμίες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθητοποίηση, ανάγκη για ισορροπία και αρμονική συνύπαρξη. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, να συζητήσουν ανοιχτά, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη συντροφικότητα και στην αμοιβαιότητα.

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, η συγκαταβατικότητα θα δώσει την ώθηση να γίνουν επαναξιολογήσεις και υποχωρήσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη νέας σχέσης. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στην αναποφασιστικότητα και στις αντιδραστικές ενέργειες, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Θα υπάρξει δυνατότητα για δημιουργικές συναναστροφές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για δικτύωση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά ή αισθηματικά.

Στον επαγγελματικό τομέα ανοιχτός θα είναι δρόμος για συμφωνίες, διακανονισμούς, διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία και το πείσμα, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Όσοι αναζητούν νέα εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, καινούργιες πόρτες θα ανοιχτούν. Τα συμβάντα θα φέρουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αισιοδοξία, φεύγει η ηττοπάθεια, σε ψυχολογικό επίπεδο οι διαθέσεις θα είναι ανεβασμένες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.
Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους, μια ιδιαίτερα ευχάριστη επιρροή ειδικά για τους γεννημένους τον Μάρτιο. Εκτός του ότι μπορεί να περάσετε όμορφα με εκλεκτή παρέα, μπορεί κάποιο πρόσωπο να σας δείξει το ενδιαφέρον του είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Απλά είναι σημαντικό να προσέξετε τον ενθουσιασμό σας και χωρίς να πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε μετά, μπορείτε με την ησυχία σας να παρατηρήσετε και τις δικές σας αντιδράσεις και της άλλης πλευράς για να σιγουρευτείτε ότι όντως ενδιαφέρεστε. Επειδή και η Σελήνη στον Ζυγό σας κάνει ακόμη πιο βιαστικούς, θα πρέπει να σιγουρευτείτε πρώτα για τα συναισθήματα σας και μετά να μπείτε στη διαδικασία δέσμευσης. Το ίδιο ισχύει και σε επαγγελματικό επίπεδο με πιθανές συνεργασίες.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της υγείας σας κι αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο μπορεί να έχετε μια θετική πρόταση ή διαπραγμάτευση για κάποιο επαγγελματικό ζήτημα καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τυχερή όψη τριγώνου με τον Δία στους Διδύμους. Ακόμη είναι θετικές μέρες για να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο που εργάζεστε και να επιδιώξετε πνεύμα συνεργασίας με τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και όραμα. Σκεφτείτε τι δημιουργικό μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας, πώς μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον ανώτερο ή μήπως ακόμη χρειάζεστε να ενισχύσετε με διαφήμιση το επαγγελματικό σας προφίλ ή τα προϊόντα της εργασίας σας. Ακόμη δείτε καλύτερα τις διατροφικές σας συνήθειες και προσπαθήστε να βελτιώσετε την υγεία σας, αλλάζοντας μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ακραίες διατροφικές τάσεις. Σίγουρα χρειάζεται να αφουγκραστείτε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό μέσα στον τομέα της δημιουργικότητας, της φήμης, του έρωτα, της ψυχαγωγίας και των παιδιών και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας το Σάββατο, κάνει το γουηκέντ ιδιαίτερα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μην ξεχνάτε ότι ο Ζυγός είναι ένα δυναμικό ζώδιο, δεν περιμένει την ευκαιρία… τη δημιουργεί κι αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε στον τομέα του έρωτα είτε ακόμη της δημιουργίας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο θα έχετε περισσότερη τύχη, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προκύψει κάτι καλύτερο. Την Κυριακή προσπαθήστε να αποφύγετε να φορτώσετε όλη τη μέρα σας με υποχρεώσεις και «πρέπει» και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει καθώς έρχεται μια πιο απαιτητική εβδομάδα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις πρακτικές υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένεια και το σπίτι και όλα τα «πρέπει» απέναντι στους άλλους, αλλά από την άλλη θα έχετε κέφια να τα φέρετε όλα εις πέρας και θα θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα. Το Σαββατοκύριακο όμως μπορεί να έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για σας με το τρίγωνο Σελήνης-Δία. Πιθανώς κάποιο μέλος από την οικογένεια σας να σας κάνει μια όμορφη έκπληξη ή κάτι που αφορά τους δικούς σας ανθρώπους να σας προκαλέσει έναν ενθουσιασμό. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πιθανώς ένας συγγενής να σας βοηθήσει να το λύσετε. Φανείτε όμως κι εσείς το ίδιο γενναιόδωροι απέναντι σε κείνους. Ωραίες μέρες και για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού και να τον ομορφύνετε. Απλά μην το παρακάνετε με τα έξοδα.

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία το Σάββατο σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και μάλιστα φαίνεται ότι μπορείτε να γοητεύσετε με τα λόγια σας και τον πιο αυστηρό ακροατή. Εξαιρετικές μέρες τόσο το Σάββατο όσο και η Κυριακή αν θέλετε να διαπραγματευτείτε κάτι, να μιλήσετε για τη δουλειά σας, να δείξετε τα ταλέντα σας, να στείλετε ένα βιογραφικό σας ή να περάσετε από συνέντευξη αν ψάχνετε για δουλειά ή για μια καλύτερη δουλειά. Ακόμη αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο οι μέρες ενδείκνυνται για να κάνετε μια έρευνα αγοράς. Η Κυριακή είναι θετική μέρα για να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες με φίλους, αλλά μην τις συνοδεύετε με ενοχές. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο καθώς έρχεται μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις εξόδους, τη διασκέδαση, την προσωπική σας ζωή και σε όλα αυτά που αγαπάτε να κάνετε. Απαιτητικές μέρες με αρκετές συζητήσεις, επαφές αλλά και άκρως εποικοδομητικές. Η κυρίαρχη όψη αυτό το γουηκέντ είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία. Φυσικά αυτή η όψη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές ή δώρα, από την άλλη όμως μπορεί κι εσείς να λαμβάνετε κάποιο δώρο. Διαπραγματεύσεις σε σχέση με τα οικονομικά μπορεί να πάνε καλά ή αν επανέρχεστε σε παλιότερες συμφωνίες ή συμβόλαια μπορεί να κάνετε θετικές τροποποιήσεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια έκπληξη σε οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας συναντά σε θετική όψη τριγώνου τον Δία στους Διδύμους δημιουργώντας πιο ευχάριστη διάθεση. Όταν νιώθουμε όμορφα γινόμαστε πάντα πόλος έλξης για τους άλλους και δεν εννοώ μόνο σε ερωτικό επίπεδο αλλά γενικότερα στις σχέσεις μας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο σίγουρα είστε πιο κερδισμένοι από τη συνάντηση Σελήνης-Δία μέσα στο Σαββατοκύριακο και σεις είστε που έχετε και την τύχη με το μέρος σας και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, τις σπουδές και την εξέλιξη της δουλειάς σας. Πραγματικά δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη στιγμή για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας ένα δημιουργικό σχέδιο, να προτείνετε μια ιδέα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχονται τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Παρόλα αυτά αν θέλατε να κάνετε μια κούρα ομορφιάς, να κάνετε κάποια αισθητική επέμβαση, να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας ή και στυλ επίσης το γουηκέντ αυτό προσφέρεται. Προσπαθήστε να περάσετε όμορφα και χαλαρά γιατί από την επόμενη εβδομάδα θα έχετε ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα.

Σκορπιός

Το Σαββατοκύριακο αυτό σας κάνει να διαπιστώνετε, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, πόσο πολύ έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό με τις διαφορετικές εμπειρίες που χρειάστηκε να βιώσετε. Η αλλαγή από πέρυσι τέτοια εποχή μέχρι φέτος είναι ραγδαία και είναι ορατή ακόμη και σε αυτούς που σας ζουν καθημερινά. Έχετε αλλάξει προσανατολισμό στις επιθυμίες σας, βλέπετε τα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος μακριά από την επιφάνεια, έχετε ωριμάσει περισσότερο και η πορεία αυτή συνεχίζεται και στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πιθανώς πλέον να έχετε μάθει να εκτιμάτε την παραμικρή υποψία ομορφιάς, καλοσύνης, αλληλεγγύης που ίσως προσπερνούσατε παλιότερα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά θετικό για σας και με τη Σελήνη στον Ζυγό έχει και μια εξωστρέφεια. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας για να το απολαύσετε με το ταίρι σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια εκδρομή ή μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος.

Τοξότης

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον φιλικό σας Ζυγό με τον κυβερνήτη σας Δία στους Διδύμους κυριαρχεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, φέρνοντας στο πλευρό σας αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Μέσα σε όλα αυτά που περνάτε με τις ιδιαίτερες συνθήκες να σας πολιορκεί σθεναρά ο Κρόνος από τους Ιχθύς, το να υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας που σας στηρίζουν δεν είναι λίγο αν και τείνουμε όλοι να το θεωρούμε δεδομένο. Δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους την αγάπη και την εκτίμηση σας. Ακόμη αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ίσως και στον χώρο της εργασίας σας μια πιο έκρυθμη κατάσταση, είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες με διάλογο και συζήτηση να ομαλοποιήσετε τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ιδιαίτερα εξωστρεφές γουηκέντ για σας και σας δίνει αρκετές αφορμές για εξόδους και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες ο τομέας της καριέρας είναι αυτός που τραβάει με κάποιο τρόπο τα φώτα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε εσείς είναι να μην έχετε υπεροπτική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας απέναντι στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Το ότι υπάρχει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία το Σάββατο σάς κάνει πιο ορατούς στο περιβάλλον εργασίας σας, αλλά δεν θα θέλατε να έχετε την φήμη ενός αλαζόνα τύπου. Αντιθέτως καλό είναι να έλξετε την προσοχή για το πνεύμα συνεργασίας αλλά και για τη θετική σας διάθεση απέναντι στους άλλους. Από την άλλη αν χρειάζεστε βοήθεια στη δουλειά σας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τη ζητήσετε γιατί πολλοί θα προθυμοποιηθούν να σας τη δώσουν. Η Σελήνη στον Ζυγό και την Κυριακή χωρίς όμως να σχηματίζει όψεις μπορεί να σας κάνει λίγο πιο βιαστικούς στην κρίση σας ή μπορεί να δημιουργεί μια αγωνία για την εξέλιξη μιας κατάστασης στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους το Σάββατο μπορεί να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να γίνετε πιο διπλωμάτες απέναντι στους άλλους και να αφήσετε ό,τι αρνητικό υπάρχει στο περιβάλλον σας να περάσει και να σας αφήσει ανέπαφους όπως το νερό σε ένα αδιάβροχο ρούχο. Μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα τα οποία μεταφέρουν την αρνητικότητα τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Άλλωστε αν ασχοληθείτε μαζί τους έχουν καταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν. Αντιθέτως ασχοληθείτε σχολαστικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα είτε αφορούν την καριέρα είτε τις σπουδές σας ή και ένα ταξίδι. Δείτε ακόμη τα οικονομικά σας πλάνα. Είναι καλές μέρες για να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα, να αναθεωρήσετε τη δράση σας, να κάνετε διορθώσεις ή να αλλάξετε ίσως και κάποιες απόψεις που μπορεί να έχετε. Αξιοποιήστε τη θετική επιρροή αυτού του Σαββατοκύριακου για να δείξετε την αγάπη σας στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας αλλά και για να φλερτάρετε.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια εξωστρέφεια στο γουηκέντ, ιδιαίτερα το Σάββατο που σχηματίζει και τρίγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία. Εσείς μπορεί να έχετε ιδιαίτερη τύχη και σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανώς να μάθετε ένα νέο που αφορά σε κάποια απόδοση επένδυσης, κάποιο μπόνους, κάποιο ευεργετικό κληρονομικό θέμα, ή σχετικά με μια διατροφή, ασφάλεια, κλπ. Θετικές μέρες αν θέλετε να κάνετε μια οικονομική αναδιαπραγμάτευση ή να διορθώσετε παλιότερους όρους μιας συμφωνίας. Αν παρόλα αυτά θέλετε να πάρετε πρωτοβουλία για μια αλλαγή μέσα στο χώρο της δουλειάς, αφήστε το καλύτερα για τη νέα εβδομάδα και κυρίως από την Τρίτη κι έπειτα που θα έχετε τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδ
ίτης από τον Καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου