Tο μύνημα της ημέρας

Έχεις; Δώσε! Νιώθεις; Μοιράσου! Μπορείς; Βοήθησε! Διαφωνείς; Φώναξε!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Bryan Johnson: Ο γκουρού κατά της γήρανσης μοιράζεται ένα μοναδικό συστατικό που χρησιμοποιεί καθημερινά και τον βοηθά στην προσπάθειά του να ζήσει για πάντα

 

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Bryan Johnson, με εμμονή με την αντιγήρανση, μοιράστηκε ένα από τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιεί καθημερινά για να διατηρείται νέος.
Ο 46χρονος λέει ότι κάθε μέρα τα τελευταία τρία χρόνια τρώει σοκολάτα για να βοηθήσει στην προσπάθειά του να εξαπατήσει τον θάνατο, σύμφωνα με το τελευταίο του βίντεο στο YouTube .



«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», λέει στο βίντεο, το οποίο έχει φτάσει σχεδόν τις 500.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (25/4).

.





Ωστόσο, ο βιοχάκερ δεν τρώει σοκολάτες από το σούπερ μάρκετ, παίρνει καθημερινά μετρημένο κακάο για να τον βοηθήσει στην διατήρηση της υγείας του.

Ο Bryan Johnson παρουσίασε μια μακρά λίστα με τα οφέλη που έχει το κακάο για τον οργανισμό και ισχυρίζεται ότι η κατανάλωση μιας υγιεινής ποσότητας κακάο καθημερινά μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του εγκεφάλου, την εκτελεστική λειτουργία, τη μακροπρόθεσμη μνήμη και την υγεία της καρδιάς.


Αλλά ο μεγιστάνας της τεχνολογίας τόνισε ότι δεν θα βρείτε εύκολα κακάο «υψηλής ποιότητας».

«Αν ψάχνετε να αγοράσετε κακάο υψηλής ποιότητας, θέλετε να ψάξετε για πολλά πράγματα. ένα, είναι σκέτο κακάο; Δεύτερον, είναι επεξεργασμένο ή όχι; Τρίτον, πρέπει να δείτε αν περιέχει βαρέα μέταλλα. Και τέταρτον, θέλετε να έχει υψηλό αριθμό φλαβονολών» αποκάλυψε.




Ο Johnson – του οποίου το κατάστημα Blueprint πουλά κακάο, το οποίο ισχυρίζεται ότι η ομάδα του έχει «ψάξει σε όλο τον κόσμο» και «δοκίμασε» να βρει το πιο υγιεινό – τόνισε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο το κοινό του να τρώει περισσότερα «φαγητά υψηλής ποιότητας» παρά να αγοράζει απευθείας από το κατάστημά του.

Στη συνέχεια, στο βίντεο δείχνει μερικές απλές συνταγές στις οποίες ενσωματώνει τη σκόνη κακάο του για να χορτάσει καθημερινά. Αναμιγνύοντάς το με λίγη «Πουτίγκα με ξηρούς καρπούς», ο μεγιστάνας της τεχνολογίας αποκαλεί την προσθήκη «νόστιμη».

Έβαλε επίσης λίγη από τη σκόνη πάνω από μερικά «σούπερ λαχανικά», αλλά στη συνέχεια την ανακάτεψε με λίγο βούτυρο ξηρών καρπών, το οποίο είπε ότι είχε γεύση «υγιεινής Nutella».

Ο 46χρονος δεν είναι άγνωστος στο να δοκιμάζει νέα κόλπα κατά της γήρανσης. Έχει κερδίσει τεράστια προσοχή τον τελευταίο χρόνο λόγω των αμφιλεγόμενων, και μερικοί θα έλεγαν ανορθόδοξων μεθόδων του σε μια προσπάθεια να ζήσει για πάντα.




Κάποτε έκανε μεταγγίσεις αίματος από τον 17χρονο γιο του σε μια προσπάθεια να έχει τη μικρότερη δυνατή βιολογική ηλικία. Ο βιοχάκερ ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να αντιστρέψει την ηλικία του, μια διαδικασία που ονόμασε «Project Blueprint».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου