Γράφει ο Γιώργος Καραγεώργος
*Το κείμενο που ακολουθεί είναι αυστηρά και μόνο για άντρες!
Παρακαλώ τις γυναίκες να απομακρυνθούν από οθόνες υπολογιστών και κινητών, να το αγνοήσουν ή καλύτερα να περάσουν στα υπόλοιπα κείμενα της σελίδας.
Ευχαριστώ!
Μαλάκα μας δουλεύουν κανονικά, ξύπνα!
Σπάνε πλάκα μαζί μας, μας γλεντάνε κι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, εμείς είμαστε τα βλίτα της υπόθεσης.

Γιατί το λέω;
Το λέω γιατί κάπου διάβαζα ότι ο άντρας που κάνει δουλειές στο σπίτι λέει, άκουσον άκουσον, είναι πολύ σέξι στα μάτια των γυναικών.
Κι αν το κάνεις γιατί γουστάρεις να την βοηθήσεις με τις δουλειές του σπιτιού, αν το κάνεις γιατί θες να είσαι καλός και στοργικός σύντροφος, καλά κάνεις, μαζί σου είμαι και μπράβο σου, δεν το συζητώ.
Αν το κάνεις όμως μόνο και μόνο για να γίνεις σέξι στα μάτια της και γιατί το έχεις φάει το παραμύθι, τότε ρεμάλι είσαι άξιος της μοίρας σου, τότε πες μου που είσαι για να σου ρίξω ένα φάσκελο.
Ξέρεις που είναι η πλάκα φίλε μου;
Κάτι τέτοια συνήθως τα γράφουν “γυναίκες” που αν τους πεις να πάνε στην κουζίνα, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουν το GPS για να την εντοπίσουν.
Ο άντρας λοιπόν είναι σέξι κατά τα λεγόμενα τους, όταν κάνει οικιακά και εγώ το έκανα εικόνα.
Μεταξύ μας όμως τώρα, δεν βρήκα τίποτα σέξι σε έναν άντρα που φοράει ποδιά και σαπουνίζει πιάτα.
Δεν βρήκα τίποτα το μπρουτάλ σε έναν άντρα που σφουγγαρίζει πλακάκια και ξεσκονίζει με το φτερό τα έπιπλα.
Μου φάνηκε γελοίο το θέαμα του να απλώνεις βρακιά και σεμεδάκια στο μπαλκόνι και να σε ξεφωνίζει η γειτονιά.
Και αν τελικά υπάρχει και καμία τρελή που φτιάχνεται με το να βλέπει τον άντρα της στα τέσσερα να τρίβει το παρκέ, τότε αυτή δεν έχει σωτηρία, δεν την γλιτώνει ούτε ο Θάνος ο Ασκητής.
Ξύπνα ρε, υπάρχει σχέδιο εξόντωσης και το έχουν βάλει σε εφαρμογή με ύπουλους και πλάγιους τρόπους. Δεν έχουν τον Θεό του,είναι σατανάδες σου λέω!
Επινόησαν έναν έξυπνο τρόπο για να μας φορέσουν την ποδιά και να μην λέμε κουβέντα.
Ακούς εκεί είναι σέξι ο άντρας που πλένει βεράντες! Από που και ως που;
Σέξι ήταν ο Μπραντ Πιτ όταν έπαιζε το Αχιλλέα, τον είδες πουθενά να φοράει τσεμπέρι;
Σέξι ήταν ο Ράσελ Κρόου όταν έκανε τον μονομάχο, τον είδες να βαστάει καμία σκούπα;
Σέξι ήταν ο Κρίστιαν Γκρευ στις 50 αποχρώσεις του γκρι, μπας και τον είδες πουθενά να φτιάχνει γιουβαρλάκια;
Όμως μην απελπίζεσαι, σου έχω πρόταση, άκου με!
Ας ενωθούμε και ας φτιάξουμε το δικό μας σχέδιο δράσης κι ας τις παλέψουμε με τα ίδια όπλα.
Μην χάνεις δευτερόλεπτο!
Απόψε κιόλας φίλε, με το που θα την δεις να είναι στην λάντζα, έτσι όπως είναι με το σφουγγάρι στο χέρι θα την βουτήξεις, θα την ρίξεις στο πάτωμα και θα της πεις πόσο σε ερέθισε η εικόνα που πριν λίγο αντίκρισες.
Πόσο πολύ ανεβαίνει στα μάτια σου όταν σου έχει πλύνει το καλό σου το πουκάμισο και το βρίσκεις σιδερωμένο στην ντουλάπα σου.
Απόψε ρε σου λέω!
Θα την πιάσεις τρυφερά από το μπράτσο και θα της πεις ότι λατρεύεις τον τρόπο που δεν γκρινιάζει όταν έχεις αράξει στον καναπε, με την παγωμένη μπύρα δίπλα σου κι απολαμβάνεις το μουντιάλ.
Θα της πεις ότι καμία γυναίκα δεν είναι σαν την δικιά σου κι ότι την αγαπάς τρελά, ειδικά όταν σε παίρνει η ώρα το βράδυ με την παρέα σου και εκείνη σε υποδέχεται ξημερώματα με μια αγκαλιά και με ένα “καλώς τον λεβέντη μου”.
Μην χάνεις καθόλου χρόνο!
Απόψε που θα πάτε στο κρεβάτι για ύπνο, θα πλησιάσεις στο αυτί της και με λάγνα φωνή θα της πεις πόσο την θαυμάζεις όταν δεν μιλάει το βράδυ και σε αφήνει να κοιμηθείς χωρίς κρεβατομουρμούρα.
Θα της πεις ότι την ερωτεύεσαι ξανά από την αρχή, όταν το πρωί που θα ξυπνήσεις σου έχει έτοιμο έναν ριμαδοκαφέ.
Θα της πεις ότι σπαρταράς από πόθο όταν γυρίζεις σπίτι το μεσημέρι από την δουλειά και σου έχει μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό.
Τα κατάλαβες αδελφέ ή να στα ξαναπώ;
Αααα! Και που είσαι; Το νου σου κακομοίρη μου. Ότι είπαμε απόψε να μείνει μεταξύ μας, μην τυχόν και μάθει αυτήν μας την στιχομυθία η γυναίκα σου γιατί αλίμονο σου. Θα σε βάλει μπροστά και δεν σε ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός, θα σε πει μισογύνη, φαλλοκράτη, σεξιστή κι οπισθοδρομικό. Όπως τα άκουσα κι εγώ όταν “τόλμησα¨να πω ότι έχουν μπερδέψει τον φεμινισμό με το καβαλίκεμα. Γιατί την βολεύει απίστευτα να είσαι ένας σέξι με ποδιά και με την μάπα στο χέρι.