Tο μύνημα της ημέρας

Έχεις; Δώσε! Νιώθεις; Μοιράσου! Μπορείς; Βοήθησε! Διαφωνείς; Φώναξε!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗς ΔΗΜΟΤΙΚΗς ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

H αυριανή λαική συνέλευση της Δημοτικής κοινότητας Αλιάρτου είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία
να σταλθεί ενα ηχηρό μύνημα στια αρμόδιες αρχές για την εγκατάλειψη την οποία βιώνουμε στην πόλη μας.
Όπως 'ολοι μας στην καθημερινότητα μας βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο.
Γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά εικόνων και καταστάσεων ντροπής στην πόλη μας.
Τσιγκανόπαιδια γυρνούν όλη μέρα ζητιανεύοντας και αρπάζοντας ότι μπορούν,ειδικά οταν βρούν ευκαιρία η πέσουν σε κάποιον υπερήλικα. Οι δέ μεγάλοι σε ηλικία ρομά συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ επιδίδονται σε αγώνες ταχύτητας και <<επιδείξεων>> οδήγησης σε στροφές και σε χαλίκια.
Η δε αγαπήμενη τους πίστα ειναι στίς γραμμες του τραίνου όπου υπαρχουν κλειστές στροφές .
Φυσικά όλοι μας μαθαίνουμε καθημερινά σχεδόν για κλοπές μικρές και μεγάλες απο κακοποιά στοιχεία.Επίσης όλοι βλέπουμε αλλοδαπούς πού εργάζονται σε χωράφια να οδηγούν αυτοκίνητα και τρακτέρ. Αλήθεια έχει έστω και ένας απο αυτούς άδεια οδήγησης? Σίγουρα όχι και εάν βρείτε κάποιον να έχει στείλτε μου μεηλ......
Δέν έχω καμία αντίρηση να δουλεύουν οι νόμιμοι αλλοδαποί αυτό προς αποφυγήν παρεξήγησης,
αλλά δυστυχώς έχει γεμίσει ο τόπος με ανθρώπους χωρίς καμιά άδεια.
Γνωρίζω δε αλλοδαπούς που ενώ είχαν κανονικά χαρτιά τα παράτησαν για οικονομικούς λόγους και έρχονται πλέον στην Ελλάδα παράνομα να εργαστούν οσο μπορούν και μετά φεύγουν.

Φυσικά δεν ξεχνώ και εμάς τους ίδιους που αφήνουμε τα παιδιά μας να κάνουν αγώνες ταχύτητας με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα χωρίς να μας καίγεται καρφί.
Μήν μας διαφεύγει άλλωστε ότι ο δρόμος Αλιάρτου Ακραιφνίου έχει μετατραπεί σε πίστα αγώνων ταχύτητος και με στοιχηματισμό ανάμεσα τους όσο παράξενο και εαν ακούγεται.
Δέν συζητώ βέβαια για τα σκουπίδια πού είνε πεταμένα στίς άκρες των δρόμων ,επειδή εμείς οι ίδιοι δέν έχουμε καμια ευαισθησία και παιδεια........
Μπορούμε νά γράψουμε δεκάδες αράδες για τα κακώς κείμενα της πόλης.....
Για αυτό αύριο ας δώσουμε όλοι ένα βροντερό παρών στήν συνέλευση και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ και κανονικές συνθήκες διαβίωσης.
Είναι ντροπή μας ενας τόσο όμορφος τόπος να δείχνει σημάδια εγκατάλειψης ,απαξίωσης και παρατημένος στίς παραβατικές ορέξεις ορισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου