Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Διέρρευσε η ευρωπαϊκή τιμή του Galaxy Note 9




Θα ξεπεράσει λέτε ή όχι το όριο των €1000;
Η επίσημη αποκάλυψη του Galaxy Note 9 από τη Samsung δεν είναι μακριά, με τα leaks να γίνονται πιο έντονα όσο πλησιάζουμε τον Αύγουστο. Ωστόσο ένα ερώτημα που βρίσκεται στο μυαλό κάθε ενδιαφερομένου για τη συσκευή είναι η τιμή, ειδικά στην Ευρώπη. Με τους κατασκευαστές να έχουν πρόσφατα πλησιάσει αλλά και ξεπεράσει σε κάποιες περιπτώσεις high-end συσκευών το ψυχολογικό όριο των €1.000, είναι απορίας άξιο σε ποια πλευρά αυτού του ορίου θα κινηθεί η νέα ναυαρχίδα της Samsung.

Ένα leak από την Πολωνία επικαλούμενο εκ των έσω ενημέρωση, αποκαλύπτει πως η βασική έκδοση του Galaxy Note 9 με τα 6GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει €990.

Επιπλέον γίνεται λόγος για Bluetooth συνδεσιμότητα στο S Pen και διαθέσιμα χρώματα του τηλεφώνου σε Black, Blue και Purple. Περισσότερα θα μάθουμε στις 9 Αυγούστου στο Unpacked Event της Samsung, ενώ στα καταστήματα αναμένεται στις 24 Αυγούστου, σύμφωνα πάντα με τις φήμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου