Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη

Λοιπόν...

Οι άνθρωποι, όταν έχουν την κακή τύχη να γίνεται πόλεμος στη χώρα τους έχουν δύο επιλογές: ή να πάρουν τα όπλα και να πολεμήσουν για τα δίκαια της φυλής τους ή να φύγουν παραδίδοντας την χώρα τους στο εχθρό....!

Όταν παραδίνουν την χώρα τους στον εχθρό παίρνουν τα μπογαλάκια τους και πάνε στην πρώτη ασφαλή χώρα που θα βρουν μπροστά τους.... Οκ...;

Ο νομικός σου πολιτισμός λέει ότι, στην ΠΡΩΤΗ ασφαλή χώρα που θα φτάσουν ονομάζονται πρόσφυγες (ούτε καν πολιτικοί πρόσφυγες, αφού έτσι ονομάζονται όταν κινδυνεύει η ζωή τους προσωπικά κι όχι όλων των άλλων πολιτών γύρω του), αφού βέβαια έχουν σκοπό να επιστρέψουν στην χώρα τους... Στη δεύτερη και στις υπόλοιπες χώρες λέγονται μετανάστες (αν θες οικονομικοί) αν η χώρα επιτρέψει την είσοδό τους κι αν εισέλθουν κρυφά λαθρομετανάστες...!!! Ο ΟΗΕ τότε επιβάλει σ΄όλη την ανθρωπότητα να βοηθήσει την ΠΡΩΤΗ χώρα υποδοχής και επιπλήττει ή αφήνει στην μοίρα τους τις επόμενες χώρες.

Η πρώτη χώρα στην οποία φτάνουν οι απανταχού "αναξιοπαθούντες" με τα iphone στα χέρια, λέγεται ΤΟΥΡΚΙΑ κι εκεί είναι και ονομάζονται πρόσφυγες. Όλες οι άλλες χώρες οφείλουν να το βουλώνουν ως προς την βοήθεια που θα λάβει η Τουρκία (κι αναγκάζονται να βοηθήσουν όλες, ΝΑΙ και η Ελλάδα άσχετα αν δέχεται όλο αυτό το κύμα εισβολής, ΑΝΙΚΑΝΗ καθώς είναι να διαφυλάξει τα σύνορά της και να τους αποτρέψει από το να καταλάβουν την χώρα κι εν τέλη των χωρών της ίδιας της ΕΕ)... 

Δυστυχώς για μας η κυβέρνηση που επιλέξαμε, τάχθηκε στο πλευρό του εχθρού και όχι στο πλευρό των πολιτών που αναγκάζονται να ταΐζουν κι όλο αυτό το κύμα των εισβολέων... Βλέπετε χρειάζεται να έχει κανείς μια σταλιά μυαλό για να καταλάβει ότι δεν μπορείς να απαιτείς τα χρήματα των πολιτών της Ευρώπης με την απειλή θα επιτρέψω την εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη... Γιατί αν ανοίξεις τον φράχτη του γείτονα για να περάσουν τα βουβάλια που θα καταστρέψουν την σοδειά του, χρειάζεται να έχεις την ελάχιστη λογική για να καταλάβεις ότι πρώτα θα καταστρέψουν το δικό σου χωράφι, αφού θα χρειαστεί να περάσουν από κει....!!!



Λογική που φαίνεται ότι δεν διαθέτουν ούτε στο ελάχιστο οι πέριξ του Τσιπροκαμένου.... Η άλλη περίπτωση είναι να ενήργησαν εσκεμμένα κι από κοινού εναντίον των συμφερόντων του λαού των Ελλήνων και τότε ο ιστορικός του μέλλοντος θα τους απονέμει επάξια το βραβείο της μεγαλύτερης προδοσίας όλων των εποχών από καταβολής κόσμου και ιστορίας του Ελληνικού έθνους...!

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ αποφάσισε να επιτρέψει την εισβολή τόσων μουσουλμάνων στην Ευρώπη αλλοιώνοντας τον συσχετικό των δυνάμεων ΔΕΝ σημαίνει ότι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.... Λογικά θα σου αφαιρέσουν αυτό το κομμάτι γης που βάζει σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών τους. 

Το ότι η Τουρκία ΔΕΝ κάνει αυτό που πρέπει ή το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι εισβολείς θέλουν να πάνε να καταλάβουν το Βερολίνο, ΔΕΝ έχει καμιά σημασία κι ούτε είναι ρατσιστική βία εκ μέρους των Ευρωπαίων ή των Ελλήνων που δεν συμφωνούν με την πολιτική της ανοήμονος(;) κα Τασίας που επιβραβεύτηκε με μια θέση στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων αποδεικνύοντας την ταύτιση των απόψεών της με εκείνες του εχθρού των Ελλήνων...!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου