Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ντου ανδρών της ασφάλειας σε....Δημοτικό Σχολείο!


Ανέκριναν τους δασκάλους για ένα ορθοδοντικό μασελάκι, που έχασε μαθητής!...

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχωρά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανατολικής Αττικής «ο Σωκράτης», σύμφωνα με την οποία "άνδρες της ασφάλειας εισήλθαν σε δημοτικό σχολείο εν ώρα λειτουργίας για να ανακρίνουν τους διδάσκοντες μετά από καταγγελία γονέα, ότι το παιδί του έχασε το… ορθοδοντικό μασελάκι του!"

Η καταγγελία, όπως την ανάρτησε το "topontiki":



"Άνδρες την ασφάλειας εισήλθαν στο 3ο Δημ. Σχ. Αχαρνών, (μετά την καταγγελία που έκανε γονέας στην αστυνομία, γιατί το παιδί του έχασε στο σχολείο το ειδικό ορθοδοντικό μασελάκι του), χωρίς προειδοποίηση και σε ώρα λειτουργίας της σχολικής μονάδας, για να ανακρίνουν τους Διδάσκοντες!!!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καταγγέλλει αυτή την εισβολή, που θίγει τους εκπαιδευτικούς ως παιδαγωγούς και επιστήμονες. Το σχολείο δεν είναι χώρος που η Ασφάλεια μπορεί να δρα όποτε θέλει και, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η παρουσία μαθητών, να καλεί τους εκπαιδευτικούς να «δώσουν λόγο».

Η Ασφάλεια όφειλε να έχει ενημερώσει τη Διεύθυνση του σχολείου και, κατόπιν συνεννόησης και με συγκεκριμένο ραντεβού, να προχωρήσει στην προβλεπόμενη εξέταση.

Κανένας, όποιο τίτλο και να φέρει, δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει στο χώρο που διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας σαν να ήταν «τσιφλίκι» του!

Στο σχολείο τα προβλήματα που προκύπτουν τα λύνουμε με παιδαγωγικό τρόπο!"



ergasianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου