Tο μύνημα της ημέρας

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τα πιο ωραία κορμιά που βρίσκονται τώρα στη Μύκονο


Μια βουτιά στο χάσταγκ #mykonos είναι αρκετή για να περάσεις όλη σου τη μέρα εξερευνώντας.

Ξέρεις πώς πάει με το Instagram στις μέρες μας, και ειδικότερα το καλοκαίρι: το Instagram είναι τα πάντα. Από όποιο γραφείο, λεωφορείο, αυτοκίνητο, σπίτι, νησί, χωριό, εξοχικό κι αν επιχειρείς, είσαι ανά πάσα στιγμή δυο τρία κλικ μακριά απ' το να χαθείς στην άβυσσο ενός χάσταγκ και να βγεις άλλος άνθρωπος.

Ένα χάσταγκ που μας απασχολεί σταθερά το πρώτο 20ήμερο του Αυγούστου (καλά, και την υπόλοιπη χρονιά) είναι το λιτό και απέριττο #mykonos. Σήμερα που μιλάμε, το χάσταγκ αριθμεί κάτι λιγότερο από 3 εκ. ποστ.
Το φοβερό με το χάσταγκ #mykonos είναι ότι η πλειοψηφία αυτών των εκατομμυρίων ποστ παίρνουν από 'λίαν καλώς' μέχρι 'άριστα'. Μετά, είναι και το άλλο. Είναι σχεδόν αδύνατον να ανοίξεις μια σέξι φωτογραφία και να μη μπεις και στο προσωπικό προφίλ εκείνης που την ανέβασε. Μιλάμε για εργατοώρες, όχι αστεία.
Το Oneman έκανε όλο το δύσκολο σκάψιμο για χάρη σου και μετά από ατέρμονο σκρολάρισμα παρουσιάζει την ελίτ της ελίτ των κοριτσιών που βουτάνε αυτή τη στιγμή στα νερά της Μυκόνου. Τις προλαβαίνεις.


 








 


 

 

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου