Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Του άρεσε να βλέπει γuμνά μικρά παιδάκια. Αυτό που έπαθε μια μέρα, δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός για π**νογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε στην ελληνική επικράτεια, χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος μέσω υπηρεσιών ιστoτόπων κοινωνικής δικτύωσης κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού π**νογραφίας ανηλίκων.



Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα που επακολούθησε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση διαδικτύου που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού π**νογραφίας ανηλίκων.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κινητά τηλέφωνα, μία κάρτα sim και μία κάρτα μνήμης (micro SD), τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο 22χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου