Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες





Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, σύμφωνα με το οποίο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας...
Σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης που εκδόθηκε στις 25-07-18 και εξακολουθεί να ισχύει, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν



Το Σάββατο (28-07-18)
πιθανόν κυρίως τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και πρόσκαιρα το απόγευμα η ανατολική Στερεά.

Την Κυριακή (29-07-18)
κατά διαστήματα μέχρι αργά το απόγευμα η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Στερεά και η Πελοπόννησος

Τη Δευτέρα (30-07-18) και την Τρίτη (31-07-18)
τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν τα ηπειρωτικά και κυρίως η Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου