Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Μηδενίστηκε μαθήτρια που είχε στο αυτί της «ψείρα» κι έπαιρνε τις απαντήσεις των θεμάτων




Στο μηδενισμό μίας 18χρονης μαθήτριας από την Κω που συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις προχώρησαν οι επιτηρητές του τμήματος καθώς πιάστηκε να φέρει στο αυτί της, ένα ακουστικό «ψείρα» μέσω του οποίου λάμβανε τις απαντήσεις των θεμάτων των εξετάσεων.



Μάλιστα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν την 24χρονη αδερφή της, η οποία βρισκότνα στην άλλη άκρη της «γραμμής» και της μετέφερε τιες λύσεις των θεμάτων.

Το κόλπο της 18χρονης έγινε αντιληπτό από τους εξεταστές του τμήματος, παρά το γεγονός ότι η μικροσκοπική «ψείρα» ήταν καλλυμένη με τα μαλλιά της υποψήφιας, ενώ το γραπτό της μηδενίστηκε κι αποβλήθηκε από το εξεταστικό κέντρο.

To περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο του νησιού, ενώ οι εξετάσεις συνεχίστηκαν απρόσκοπτα για τους υπόλοιπους υποψήφιους μαθητές.
Το κόλπο των δύο αδερφών αποκαλύφθηκε από τους επιτηρητές, με την μαθήτρια να αποβάλλεται και να μηδενίζεται, ενώ η αδερφή της συνελήφθη από αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου