Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

10 καλοκαιρινοί κανόνες που όλοι πρέπει να ακολουθούμε



Κανόνες που μας αφορούν όλους και εννοείται πως περιλαμβάνεται η διασκέδαση!

Το καλοκαίρι 2018 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο γίνεται χαλασμός και ο ήλιος φανερώνεται μόνο μέσα στην εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει! Έρχεται ο Ιούλιος σιγά-σιγά και για πολλούς αυτό σημαίνει διακοπές.

Ξέρω πόσο ανυπομονείς να ξεκινήσει το καλοκαίρι σου σε κάποιο νησί ή ακόμη και στο χωριό, αλλά μη ξεχνάς κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις όταν βρίσκεσαι στην πόλη ή στις διακοπές. Κανόνες που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς πράγματα που ίσως αμελούσες.


Αυτοί είναι οι κακόνες που πρέπει όλοι να ακολουθούμε! 

1. Οι μυρωδιές είναι σημαντικές. Δε μας φταίει σε τίποτα ο κόσμος. Μπάνιο, αποσμητικό και εννοείται κρεμούλες και κολόνια!

2. Η διατροφή να πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Φρούτα και λαχανικά μας κρατούν ενυδατωμένους και μας προσφέρουν βιταμίνες και μέταλα που είαι ιδανικά για τη ζέστη.

3. Φοράμε άνετα ρούχα!

4. Προσέχουμε τη χρήση του air condition. Κοστίζει αρκετά και μπορεί να μας κάνει να κρυώσουμε μέσα στο καλοκαίρι.

5. Πίνουμε πολύ νερό.

6. Προσέχουμε να πηγαίνουμε στην παραλία έχοντας στο μυαλό μας πως πρέπει να μαζέψουμε όλα μας τα σκουπίδια και τα αποτσίγαρα. Δεν είμαστε τίποτα γύφτοι.

7. Τα κοκτέιλ είναι το ποτό του καλοκαιριού και να νομίζεις πως δε «βαράνε» κάνεις λάθος. Με ρέγουλ , λοιπόν.

8. Ένας από τους κανόνες που πρέπει να τηρήσεις είναι αυτός που λέει: «Τα καλοκαιρινά τα σ’αγαπώ σπάνια γίνονται σχέση».

9. Το βραδινό μπανάκι κρύβει κινδύνους. Μη φας και μην είσαι πιωμένος.

10. Στις διακοπές φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τ ααπαραίτητα εργαλεία για να μη χρειαστείς να πάρεις τίποτα από το νησί που θα βρίσκεσαι γιατί πάντα είναι πιο ακριβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου