Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τελειώνουν οι κτηνοτρόφοι, η φέτα και μετά σειρά έχουν οι Έλληνες γαλακτοβιομήχανοι


του Βάκη Τσιομπανίδη
Υπήρξα ο πρώτος που μίλησα για διεπαγγελματικές.
Σήμερα αναλογίζομαι αν μπορούμε να
συμπράξουμε με τους κατσαπλιάδες που ο θάνατος μας είναι η κερδοφορία τους.
Δυστυχώς δεν είναι οι γαλακτοβιομήχανοι είναι ένα στυγνό καρτέλ που προσπαθεί να τραφεί με την σάρκα των κτηνοτρόφων.

Θλίβομαι και πονάω βλέποντας την καταστροφή ενός κλάδου που συντέλεσε αιώνες τώρα τα μέγιστα στην Ελληνική οικονομία. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν κτηνοτρόφοι, δεν θα υπάρχουν Ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα, δεν θα υπάρχει φέτα....Και μετά δεν θα υπάρχουν ούτε Έλληνες γαλακτοβιομήχανοι. 
Λειτουργούν όπως τον ξυλοκόπο που πριονίζει το κλαδί που κάθεται ....Ηλίθιοι με γύφτικη νοοτροπία και κανένα ίχνος επαγγελματισμού. Το μόνο που ξέρουν στις αγορές του εξωτερικού ποιος θα ρίξει ποιο χαμηλά την τιμή ώστε να πάρουν πέντε δεκάρες μετρητά, ευτελίζοντας ένα εθνικό προϊόν που με σωστή εκμετάλλευση όχι μόνο θα έδινε σοβαρό κέρδος σε αυτούς και τους κτηνοτρόφους αλλά θα μπορούσε μόνη της η ΦΕΤΑ να τραβήξει έξω απο τα μνημόνια και την κρίση ολόκληρη την Ελληνική οικονομία. 

Λυπάμαι για τους κτηνοτρόφους, λυπάμαι για το διεφθαρμένο σύστημα, λυπάμαι για την απουσία της πολιτείας ...Λυπάμαι όμως ακόμη περισσότερο που δεν μπορώ να προσφέρω ρεαλιστική λύση !!!!!

Βάκης Τσιομπανίδης 
πρόεδρος 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου