Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Σημάδια ότι δεν κάνει για ‘σένα


Επειδή μερικές φορές μπορεί να γνωρίζεις “τον κατάλληλο”, αλλά μάλλον δεν είναι ο δικός σου κατάλληλος…
Σημάδια ότι δεν κάνει για ‘σένα

*Κάθε φορά που μιλάς για εκείνον, οι προτάσεις σου έχουν μέσα κι ένα αλλά. Είναι καλός, αλλά… Είναι αστείος, αλλά…

*Όταν σε φιλάει, δεν αισθάνεσαι κάτι. Δεν έχεις πεταλούδες στο στομάχι, δεν απολαμβάνεις καν το φιλί για το φιλί.

*Δεν βιάζεσαι και τόσο να του απαντήσεις όταν σου στέλνει. Μπορεί να διαβάσεις το μήνυμα, να κλείσεις το κινητό και να απαντήσεις αργότερα, ή και να το ξεχάσεις.


*Μερικές φορές σου κάνει κομπλιμέντα και αισθάνεσαι άβολα. Δεν θέλεις να σου κάνει κομπλιμέντα, ή τα κομπλιμέντα του ακούγονται λάθος στα αυτιά σου.

*Δεν έχεις και τόση όρεξη να μιλήσεις μαζί του. Γράφετε μηνύματα. Στέλνετε selfies. Μπορεί να βλέπετε μαζί σειρές και να κάνετε όλη την ώρα σεξ, αλλά δεν μιλάτε. Δεν υπάρχει επικοινωνία.

*Κάθε φορά που οι φίλοι σου σε ρωτάνε πώς τα πας με την σχέση σου, εσύ απαντάς καλά, και έχεις και όμορφες στιγμές να απαριθμήσεις, που το αποδεικνύουν αυτό. Εσύ, όμως, δεν νιώθεις καλά.

*Πολλές φορές, έχεις σκεφτεί τον χωρισμό, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις. Επειδή ξέρεις πως σου προσφέρει πράγματα που δύσκολα θα βρεις—κι ας μην τον γουστάρεις και τόσο. 

*Αν έχεις την επιλογή να του ρίξεις άκυρο, θα το κάνεις χωρίς καν να το σκεφτείς.

*Περισσότερο σου αρέσουν οι φίλοι του, οι γονείς του, ή το γεγονός ότι είσαι σε σχέση. Σίγουρα περισσότερο από όλα δεν σου αρέσει αυτός.

*Δεν σε νοιάζει και τόσο η εμφάνισή σου μπροστά του. Δηλαδή, δεν θα σε πειράξει να σε δει ούτε αγουροξυπνημένη, ούτε με εκείνο το τεράστιο σπυράκι στο κούτελο.

*Έχεις γκρινιάξει τουλάχιστον μια φορά στους φίλους σου ότι είναι υπερβολικά καλός, και ότι κάθε φορά που διαφωνείς μαζί του, αισθάνεσαι ο μαλάκας της υπόθεσης.

*Κάθε φορά που θα μιλήσει για το μέλλον σας, εσένα σε πιάνει κρύος ιδρώτας και θες να αλλάξετε κουβέντα.

*Υπάρχουν άλλοι τύποι, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο από αυτόν. Και δεν μπορείς να σταματήσεις να τους σκέφτεσαι, και αυτό σε γεμίζει ενοχές.

*Αν περάσουν μερικές μέρες χωρίς να επικοινωνήσετε, μπορεί και να ξεχάσεις ότι υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου