Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να χάσεις της θερμίδες της χθεσινής κραιπάλης


Είναι ανθρώπινο και πολύ υγειές και που να ξεφεύγεις από το διατροφικό σου πρόγραμμα και τρως μεγάλες ποσότητες γευστικών, αλλά και ταυτόχρονα αρκετά παχυντικών τροφών.
Πιθανότατα, η συνέχεια αυτής της πράξης είναι η αυτοτιμωρία με άπειρες ώρες στο γυμναστήριο και ελάχιστη τροφή. Ήρθε όμως η στιγμή να αλλάξεις αυτήν την πρακτική, μιας και τίποτα από τα παραπάνω δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να χάσεις τις θερμίδες που έχεις βάλει.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά όμως από όσο μπορεί να πιστεύεις και το κυριότερο, δε χρειάζεται και δεν ωφελεί να καταφεύγεις σε ακρότητες. Μάθε τον πιο γρήγορο, αποτελεσματικό και υγιή τρόπο για να χάσεις τις περιττές θερμίδες από τη διατροφική κραιπάλη της προηγούμενης ημέρας.
Μην παραλείψεις κανένα γεύμα
Αν το κάνεις, ίσως μπλοκάρεις ακόμα περισσότερο τον οργανισμό σου και αυτό θα τον οδηγήσει σε πρήξιμο και αποθήκευση λίπους. Αντί για αυτό λοιπόν, φάε κανονικά, απλά προτίμησε ακατέργαστε τροφές, όπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά κ.α.
Φάε πολλά λαχανικά και φρούτα
Ειδικότερα, τα υγρά και ινώδη φρούτα και λαχανικά συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και επομένως της απομάκρυνσης των τροφών από τον οργανισμό, μέσω της διαδικασίας της πέψης.
Μην περάσεις τη μισή σου μέρα στο γυμναστήριο
Αν γυμναστείς παραπάνω από ότι συνήθως, τότε πιθανότατα να τραυματίσεις τον οργανισμό σου και να πάθεις αφυδάτωση. Αν έχεις μια συγκεκριμένη ρουτίνα εκγύμνασης, μείνε σε αυτήν, ενώ αν δε γυμνάζεσαι, βγες μια βόλτα και περπάτα.
Πιες πάρα πολύ νερό
Βοηθάει απίστευτα τον μεταβολισμό, ενώ ενυδατώνει τον οργανισμό.
E-Daily.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου