Tο μύνημα της ημέρας

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Επικό «σώσιμο» διώροφου λεωφορείου με γυναίκα οδηγό! (vid)

Ο πάγος και οι κακές καιρικές συνθήκες λίγο έλειψε να οδηγήσουν ένα λεωφορείο και ένα ΙΧ σε σύγκρουση, όμως η έμπειρη οδηγός του πρώτου, έσωσε την κατάσταση.A-Print

Επικό «σώσιμο» διώροφου λεωφορείου με γυναίκα οδηγό! (vid)
Ο έλεγχος των οχημάτων στον πάγο δεν είναι εύκολη υπόθεση και ειδικά, όταν μιλάμε για ένα μεγάλο και βαρύ διώροφο λεωφορείο. Στο βίντεο, που «έρχεται» από το Εδιμβούργο της Σκωτίας, βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. 
Ένα ΙΧ έχει ακινητοποιηθεί σε λάθος σημείο στο δρόμο και το λεωφορείο πηγαίνει κατά πάνω του, όμως η γυναίκα οδηγός του καταφέρνει να το «σώσει» και να μην προκαλέσει ατύχημα. 
Οι ικανότητές της είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστες αφού χρειάζεται μεγάλη εμπειρία για να καταφέρεις να αποτρέψεις ένα τρακάρισμα σε τέτοιες συνθήκες! Η 45χρονη οδηγός, δήλωσε: 
«Πάτησα φρένο και αποσταθεροποιήθηκε το πίσω μέρος. Έτσι, πήρα αμέσως το πόδι μου από το πεντάλ και διόρθωσα την πορεία με το τιμόνι, οπότε δεν χτύπησα το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο». 
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλα έγιναν πολύ πιο γρήγορα από ότι φαίνεται». Το λεωφορείο, κινούταν με περίπου 40 χλμ./ώρα, όταν έγινε η αποσταθεροποίηση και το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ενός σταθμευμένου φορτηγού. Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου