Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και χιόνια! Εδώ και η σκόνη


Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και χιόνια! Εδώ και η σκόνη | Newsit.gr
Ο καιρός για σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Τη νύχτα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία στις υπόλοιπες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Τη νύχτα στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τη νύχτα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες όπου πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί στα δυτικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 20 και στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά . Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βαθμιαία τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Πρόγνωση
Ο καιρός για σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση  ση για αύριο Τρίτη 20-03-2018
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές Καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια, οπού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου