Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πως το εμπορικό κέντρο έγινε.. φάντασμα: Είναι στην Ελλάδα – Δείτε την εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας ξέμεινε από μισθωτές…
Οι εικόνες από το εμπορικό κέντρο-«φάντασμα» Pantheon Plaza της Λάρισας, όπου από τα 120 καταστήματα λειτουργούν πλέον μόνο τα δύο (μισθωμένα στη γερμανική αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών προϊόντων Media Markt και το διεθνή όμιλο ένδυσης H&M), αναδεικνύουν τις επιπτώσεις της πολυετούς κρίσης σε αρκετές από τις μεγάλες επενδύσεις στην αγορά ακινήτων.
Pantheon_1-450x600
Η εικόνα που συναντούν οι λιγοστοί επισκέπτες δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Στα τέλη του 2015 αποχώρησαν σύσσωμοι οι μισθωτές (κατά πληροφορίες δεν ανανεώθηκαν και συμβάσεις από τη διοίκηση του εμπορικού κέντρου), ενώ λίγο αργότερα έκλεισαν και οι αίθουσες του κινηματογράφου Ster Cinemas.
Η εικόνα του Pantheon Plaza και άλλων εμπορικών κέντρων στην περιφέρεια που είχαν την ίδια τύχη επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν πως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι όντως οι πόλεις που παρουσιάζουν τις καλύτερες προοπτικές όσον αφορά στα εμπορικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες πόλεις, οι προοπτικές είναι χαμηλές, καθώς τα εμπορικά κέντρα είναι μεγαλύτερα από αυτό που μπορεί να στηρίξει η εκάστοτε περιοχή και το κατά κεφαλήν εισόδημα αυτής.
pantheon-3-600x450

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου