Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε το Γήπεδο Ποδοσφαίρου 5χ5 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου








ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου . Οι μαθητές  και οι εκπαιδευτικοί με τον αγιασμό θα βρουν την αυλή εντελώς διαφορετική.

Οι παρεμβάσεις κρίθηκαν αναγκαίες από τη Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της υποχρέωσής της να παράσχει στη νέα γενιά ασφαλείς και όμορφους χώρους άθλησης και αναψυχής.


Οι εργασίες περιλαμβάνονται στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα φροντίδας και ανακαίνισης των γηπέδων και χώρων που συναθροίζονται παιδιά, όπως παιδικές χαρές, γήπεδα , αυλές σχολείων και εκπονείται από ίδιους πόρους του Δήμου. Ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά τα Σχολεία, στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η δημιουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρειάζεται η κάθε σχολική μονάδα, εντός της αυλής της.

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου, έχει εκπληρωθεί το σύνολο σχεδόν του στόχου δεδομένου ότι έχει αρχίσει η κατασκευή αντίστοιχου γηπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου και σύντομα θα ξεκινήσει και στις Θεσπιές, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου ήδη έχουν παραδοθεί και χρησιμοποιούνται.



Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π.Ντασιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου