Tο μύνημα της ημέρας

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ελληνίδα Θεά η Koρακάκη στο Ρίο!

Απίστευτη η Αννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή φέρνοντας την πρώτη μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο


Ελληνίδα Θεά η Koρακάκη στο Ρίο! (pics & vid)
Η απίστευτη 20χρονη αθλήτρια δικαίωσε όσους την πίστευαν και έλεγαν ότι αποτελεί τη νέα φουρνιά του ελληνικού αθλητισμού. Περνώντας τρίτη από τον προκριματικό στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλη γυναικών ήταν σταθερή στον τελικό και προσπαθώντας ακόμα περισσότερο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! Μάλιστα κάποια στιγμή ήταν πρώτη, αργότερα έπεσε στην 6η θέση, αλλά με σταθερές βολές κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Απίστευτος άθλος για ένα 20χρονο κορίτσι και το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη σκοποβολή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920. Αμέσως μετά το τέλος των προσπαθειών της, η Αννα πήγε δίπλα στον πατέρα της που είναι προπονητής της και τον αγκάλιασε.
Στην απονομή με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο της, χαιρόταν την κάθε στιγμή και έστελνε φιλιά στον πατέρα της...
Να επισημάνουμε ότι τα 10 μέτρα δεν είναι το δυνατό της αγώνισμα, καθώς είναι καλύτερη στα 25 μέτρα...
H ίδια δήλωσε: «Είμαι συγκινημένη που κατέκτησα το μετάλλιο, ειδικά μετά από μία δύσκολη χρονιά που είχα εγώ και ο προπονητής μου. Ολα, όπως πήγαν καλά και αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μου όλα αυτά τα χρόνια!»
Το χρυσό μετάλλιο πήγε στην Κίνα και την Τσανγκ η οποία έκανε και Ολυμπιακό ρεκόρ, ενώ ασημένια ήταν η Ρωσίδα Βαταράσκινα!
Δείτε βίντεο με την απονομή της:
.gazzetta.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου