Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Βοριάδες και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας το τριήμερο του 15Αύγουστου

Μια δυνατή ανάσα δροσιάς με πτώση του υδραργύρου ακόμη και εννέα βαθμούς Κελσίου έρχεται τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα το τριήμερο του 15Αύγουστου, ενώ μετά το μικρό διάλλειμμα η θερμοκρασία θα πάρει και πάλι την άνοδο.
Σύμφωνα με όσα γράφει ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στο facebook θα πρόκειται για μια «δυνατή ανάσα δροσιάς και τίποτα παραπάνω».
«Πτώση της θερμοκρασίας το τριήμερο του 15Αυγουστου αλλά... Μια δυνατή ανάσα δροσιάς θα είναι και τίποτα παραπάνω. Όσοι θα βρίσκεστε στα ορεινά και τα βόρεια παρτε μόνο κανα έξτρα πανωφόρι για το βράδυ και το πρωί γιατί εκείνες τις ώρες θα κάνει ψύχρα.
Το ίδιο κάντε και όσοι θα βρίσκεστε στα νησιά του Αιγαίου το τριήμερο καθώς οι βοριάδες θα κάνουν την αίσθηση της ψύχρας αρκετά έντονη!...
Οι βοριάδες την Παρασκευή θα ενισχυθούν σε Ιόνιο και κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) στα 5-6 και πρόσκαιρα έως και 7 μποφορ ενώ το Σάββατο έως και τον 15Αυγουστο αλλά και την Τρίτη 16 Αυγούστου οι βοριάδες στο Αιγαίο θα ενισχυθούν σημαντικά και κατά διαστήματα δεν αποκλείεται να αγγίξουν τα 7-8 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν.
Μικρή η πιθανότητα για λίγες τοπικές μπόρες σε Στερεά, Πελοπόννησο και βορειοδυτική Κρήτη μόνο το Σάββατο» γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου.
φδσ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου