Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Οδυσσέας Φωκάς ΑΕ»

Η ΑΚΤΟ Κατάρτιση ενημερώνει του ωφελούμενους επιταγής κατάρτισης (voucher) του προγράμματος «Οδυσσέας Φωκάς ΑΕ» ότι στην Αττική προτίθεται ύλοποιήσει τα κάτωθι θεματικά αντικείμενα, με εκπαιδευτικό επίδομα για τους ωφελούμενους € 1.800:

 Interior Design – Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένων
 Social Media Marketing – Στέλεχος Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων
 Sales Executive – Στέλεχος Πωλήσεων, Εμπορίου
 Executive Officer – Υπάλληλος Γραφείου, Γραμματέας, Στέλεχος Υποστήριξης
 Tech Expert – Εκμάθηση Βασικών και Εξειδικευμένων δεξιοτήτων ηλεκτρονικών υπολογιστών Η/Υ (ΤΠΕ)
 Tourism Executive – Τουριστικά – Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
 Early Years Expert – Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων Δημιουργίας κι Έκφρασης
 Logistic Management  – Οργάνωση Διαχείριση Αποθήκης

H κατάρτιση καλύπτεται πλήρως από το πρόγραμμα, ενώ οι ωφελούμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικό επίδομα € 1.800 ευρώ.

Η κατάρτιση αφορά σε 300 ώρες και περιλαμβάνει πρακτική άσκηση καθώς και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης όπως προσομοίωση, καταιγισμό ιδεών και hands-on προσέγγιση.

Η κατάρτιση θα λάβει χώρα στο campus της Αθήνας (Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως) και κατά τη διάρκειά της προφέρονται δωρεάν αφεψήματα, σάντουιτς καθώς και χυμός.

Για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού προφίλ των ωφελουμένων, θα τους δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης δύο ακόμα εξειδικευμένων σεμιναρίων της επιλογής τους στον ίδιο ή ακόμη και διαφορετικό τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι οφελούμενοι να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος στο σύνδεσμο http://aktotraining.gr/fokas/ ή να επικοινωνήσουνε με την training officer κα Ελένη Κουτή, (Τηλ. 2105230130 &kouti.e@aktocollege.gr).
 
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 10.740.000 €, συγχρηματοδοτείται κατά 60% από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση περιόδου 2014-2020 (ΕΤΠ, εφεξής) και κατά 40% από πόρους του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ειδικότερα από τη ΣΑΕ 034/2 με κωδικό έργου: 2015ΣΕ03420002.

Το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ, ως Φορέας της Ένωσης ΕΣΕΕ/ΙΝΕ ΓΣΕΕ/ΕΕΔΕ στην οποία έχουν εκχωρηθεί αρμοδιότητες της Ειδικής Υπηρεσίας Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το ΕΚΤ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υλοποιεί μέρος συγχρηματοδοτούμενου έργου για την υλοποίηση εξατομικευμένων υπηρεσιών με τίτλο: «Χορήγηση χρηματοδοτικής συνεισφοράς από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση περιόδου 2014-2020 για τη χρηματοδότηση ενεργητικών μέτρων για την αγορά εργασίας ύστερα από απολύσεις και αυτοαπασχολουμένων των οποίων η δραστηριότητα σταμάτησε στα καταστήματα ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΦΩΚΑΣ Α.Ε. στην Ελλάδα» (κωδικός EGF/2014/013 EL/ODYSSEFS FOKAS).
Στο πλαίσιο του ανωτέρω έργου συμπεριλαμβάνεται και η παροχή εξειδικευμένων ενεργειών σε 500 άνεργους νέους/ες ηλικίας 15 έως 29 ετών στην Αθήνα, το Βόλο και τη Θεσσαλονίκη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου