Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Επίθεση και τραυματισμός του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιων απο ρομά

Απίστευτες σκηνές βίας χθες απόγευμα στον Αλίαρτο εναντίον του Δημάρχου Αλιάρτου από ρομά .
Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα ρομά που είχαν κατασκηνώσει σε χώρο απέναντι από το Λύκειο Αλιάρτου δεν δίστασαν να επιτεθούν εναντίον του Δημάρχου κυρίου Ντασιώτη Γεωργίου του Αντιδημάρχου κυρίου Αραπίτσα Γ. και του δημοτικού συμβούλου κυρίου Ζαχαρόπουλου Δ. οι οποίοι επισκέφθηκαν τον χώρο που είχαν κατασκηνώσει  με σκοπό να ζητήσουν να χαμηλώσουν την μουσική η οποία ακούγονταν σε όλη την πόλη και να σταματήσουν την φασαρία που γίνονταν μετά την έντονη κατανάλωση αλκοόλ .

Στην διάρκεια  της κουβέντας περίπου 30 ρομά μεθυσμένοι επετέθησαν εναντίον τους και τους τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά.
Σημειωτέον αυτός είναι ο δεύτερος τραυματισμός του Δημάρχου από ρομά καθώς πριν 3 χρόνια είχε δεχτεί επίθεση και είχε  τραυματιστεί πάλι κοντά στον ίδιο χώρο.
Οι ρομά πλέον έχουν καταντήσει ο φόβος και ο τρόμος όχι μόνο των κατοίκων αλλά και των περαστικών και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Το γεγονός ότι συνελήφθη ένας από τους δράστες και έπονται και άλλες συλλήψεις είναι θετικό αλλά πρέπει το κακό να χτυπηθεί ολοκληρωτικά γιατί οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους.

1 σχόλιο:

  1. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν. Η κατάσταση ξέφυγε εδώ και τώρα πλήρες επανδρωμένο αστυνομικό τμήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή