Tο μύνημα της ημέρας

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Σύζυγος βουλευτή πουλάει λουλούδια στη λαϊκή αγορά

Η ίδια δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τη δουλειά της...
Η Χριστίνα Σαμόλαδου είναι σύζυγος του βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργου Κατσιαντώνη. Η Χριστίνα είναι γεωπόνος στο επάγγελμα και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη παίρνει το φορτηγάκι της και πηγαίνει στις λαϊκές αγορές της Ελασσόνας και της Δεσκάτης Γρεβενών, για να πουλήσει τα λουλούδια της.

«Είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και γι’ αυτό άλλωστε την αγάπησα. Πάσχισε να στήσει αυτή την επιχείρηση, είναι κάτι που της αρέσει. Αγαπάει τα λουλούδια, θέλει να ασχοληθεί και με τα κηπευτικά μελλοντικά. Για ποιο λόγο να κάνουμε αυτό που κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι τα προηγούμενα χρόνια; Όχι, αυτή είναι η δουλειά της, θα μείνει σε αυτή τη δουλειά και θα αγωνιστεί πάνω σε αυτό», τονίζει ο βουλευτής, Γιώργος Κατσιαντώνης, στην κάμερα της εκπομπής “Με το καλημέρα”.
Όσο για την ίδια, είναι απόλυτη: «Η δουλειά μου είναι να πουλάω τα λουλούδια. Ο κόσμος μου λέει τα παράπονά του γιατί ξέρει ότι έχω άντρα βουλευτή. Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου να παρατήσω τη δουλειά μου. Κάνουμε τη δουλειά μας και προσπαθούμε να βγάλουμε ένα μεροκάματο αξιοπρεπώς. Κάνω ότι κάνει όλος ο κόσμος».

1 σχόλιο:

  1. σαγανας αποστολης απο αλιαρτο4 Ιουνίου 2016 στις 12:01 π.μ.

    φιλε μου αν και δεν ψηφισα το κομα σου σου αξιζουν χιλιες φορες συγχαρητηρια για αυτο που κανεις και εσυ οσο και η συζηγο σου. και παλι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή