Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ξεκίνησε η τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου




Ξεκίνησαν οι εργασίες για την πλήρη κατασκευή και τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα (ταρτάν) σε τμήμα του Δημοτικού Σταδίου Αλιάρτου. Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό και αναμένεται να ολοκληρωθούν περί τα μέσα Ιουνίου.
Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ και αποτελεί χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό Στάδιο θα έχει αναβαθμιστεί και ένα χρόνιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας θα έχει εκπληρωθεί, δίνοντας την δυνατότητα στους νέους αθλητές να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης και προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις τους στα τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετέχουν, αλλά και στους αθλούμενους του Δήμου μας, για να μπορούν να αθλούνται στα πλαίσια του Μαζικού Αθλητισμού. 
Η αναβάθμιση του σταδίου θα δημιουργήσει ακόμη τις προϋποθέσεις για την διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων στίβου υψηλών προδιαγραφών και στον καλλικρατικό Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων.
Το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα πραγματοποίησης των απαιτούμενων εργασιών (περίπου ένα μήνα) και ζητούμε την κατανόησή σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου