Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ευχές στους Διαγωνιζόμενους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις απο τον Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιών



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ                                          
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
                                                                                 

                                                                               ΑΛΙΑΡΤΟΣ    15/05/2016


Αγαπητές μαθήτριες –Αγαπητοί  μαθητές

          Μια σημαντική διαδρομή στην πορεία της ζωής σας ολοκληρώνεται  με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που τώρα αρχίζουν. Διαδρομή στην οποία γνωρίσατε, χαρές και απογοητεύσεις, φιλίες, συγκινήσεις αλλά και κούραση. Αυτή τη διαδρομή τη διανύσατε με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και  με αρωγούς τους γονείς ,αλλά και τους δασκάλους σας.
Ο αγώνας που δώσατε και φυσικά θα συνεχίσετε, ήταν δύσκολος και οι συνθήκες τον καθιστούν δυσκολότερο, αλλά είναι μονόδρομος για την  πρόοδό σας αλλά και για την προκοπή της πατρίδας που τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται όλους μας.  Ο αγώνας αυτός, είναι μια από τις πολλές μάχες που θα δώσει ο καθένας από σας στη ζωή του: είναι σημαντική  αλλά δεν είναι η μοναδική.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις και καλή πορεία στη ζωή σας, επίσης να θυμάστε πάντα, τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και να τους μιμείστε.

 
Ο    Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου