Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

«Εγώ βρήκα τα συντρίμμια. Ηταν ένα απανθρακωμένο παιδί μέσα»

Mε τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας η Ειρήνη Κατσοτούρχη αποκάλυψε ότι η ίδια βρήκε τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου και ότι βρήκε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο.

«Εγώ βρήκα τα συντρίμμια. Ηταν ένα απανθρακωμένο παιδί μέσα»
«Χαμός γίνεται εδώ. Είδα τα συντρίμμια, υπάρχει άνθρωπος απανθρακωμένος μέσα. Νοτιοδυτικά είναι. Τα συντρίμμια βλέπω και ένα παιδί... Ενα άνθρωπο. Δεν μπορώ να μιλήσω. Σε χαράδρα είναι. Έχουν πάει άνθρωποι κάτω είναι. Εχει ένα δρομάκι. Εγώ τα βρήκα, που να μην τα έβρισκα» είπε η μοναδική κάτοικος της νησίδας.

Η κα Κατσοτούρχη, είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο, και έσπευσε από το πρωί να βρεθεί κοντά στο σημείο, στο οποίο φαίνεται να έπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Εγκαταστάσθηκε στο νησί μαζί με το σύζυγό της Μικέ, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιουνίου του 2013. Κράτησε έτσι την υπόσχεσή που είχε δώσει στον πατέρα της, ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Κίναρο.

Εγκαταστάθηκε στο ξερονήσι μαζί με τον σύζυγό της Μικέ Κατσοτούρχη, ο οποίος καταγόταν απ' την Κάλυμνο και ζούσε μέχρι τότε με την Ειρήνη στην Αυστραλία. 

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου