Tο μύνημα της ημέρας

3 είδη ανθρώπων μην ξεχάσεις ποτέ… Αυτούς που σε βοήθησαν στα δύσκολα. Αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα. Και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ξεψύχησε άνδρας δίπλα στο ΑΤΜ! Τον έβλεπαν να πεθαίνει αλλά δεν κουνιόταν κανείς από την ουρά


Δεκάδες πολίτες στην ουρά σε ΑΤΜ έβλεπαν τον άτυχο άνδρα να ξεψυχά και δεν κινήθηκαν να τον βοηθήσουν για να μην χάσουν τη σειρά!


Τραγωδία το μεσημέρι στη Γιάννουλη Λάρισας. Ένας άνδρας γύρω στα 50-55 από την Αλβανία που δούλευε σε κτήματα στην περιοχή, βγαίνοντας από το γιατρό που είχε επισκεφτεί γιατί ένιωθε κάποιου είδους αδιαθεσία από το πρωί και πριν προλάβει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, σωριάστηκε στο έδαφος και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της press-a το περιστατικό σημειώθηκε σε απόσταση λίγων μέτρων από το υποκατάστημα της ALPHA BANK, μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που εκείνη την ώρα περίμεναν να βγάλουν λίγα ευρώ με την κάρτα τους.

Όπως μας λέει κάτοικος της Γιάννουλης που γνώριζε τον άτυχο άνδρα και είχε σπεύσει στο σημείο για να προλάβει να τον μεταφέρει από το ιατρείο στο νοσοκομείο, ''έπαθα σοκ όταν τον είδα να κάνει εμετό και να σωριάζεται κάτω. Αμέσως φώναξα ''βοήθεια ρε παιδιά, βοήθεια'' αλλά όλοι τους στεκόταν στην ουρά και το μόνο που έκαναν ήταν να κοιτάζουν. Κανένας δεν έφευγε από την ουρά να έρθει να μας βοηθήσει. Εκεί στη σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον γύριζαν το κεφάλι τους, βήμα όμως δεν έκαναν! Πήγα στο φαρμακείο και φώναξα τον φαρμακοποιό ο οποίος έτρεξε αλλά ήταν αργά. Ο άνθρωπος είχε πεθάνει.''

Συγκλονισμένος ο κάτοικος της Γιάννουλης που γνώριζε τον νεκρό Αλβανό προσθέτει με θυμό: ''εδώ ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει, φώναζαν οι άνδρες του ΕΚΑΒ μέσα στην ουρά ''που είναι ρε παιδιά ο άνθρωπος; Που είναι;'' και να βλέπεις καμιά 30αρια άτομα, μπορεί και παραπάνω, να στέκονται στην ουρά και να τον δείχνουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ούτε να τρέξουν να βοηθήσουν, να ανησυχήσουν λίγο, να ταραχθούν... Τίποτα! Που είναι η ανθρωπιά μας; Έχω πάθει σοκ!'' λέει χαρακτηριστικά στην press-a.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου