Tο μύνημα της ημέρας

Να ακούτε δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Βράβευσε τους φοιτητές του ο Δήμος Αλιάρτου

 Με το αίσθημα της ικανοποίησης διάχυτο από  όλες τις μεριές για τον στόχο που εκπληρώθηκε αλλά και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο,συνεχίστηκε  για 3η συνεχόμενη Χρονιά η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών του Δήμου Αλιάρτου.Η εκδήλωση αυτή καθιερώθηκε από την Νέα Δημοτική Αρχή το 2011 και αποσκοπεί στην επιβράβευση της μακροχρόνιας προσπάθειας που καταλήγει σε θετικό αποτέλεσμα
 Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Αλιάρτου έγινε, To   Σάββατο  28-12-2013, η ετήσια βράβευση των μαθητών που αποφοίτησαν από τα Σχολεία του Δήμου και εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2012-13.
Επίσης έγινε  και η ετήσια τιμητική βράβευση εκπαιδευτικών που αποχώρησαν από την υπηρεσία ή συμβάλλουν με την δράση τους στην πρόοδο του Τόπου.
Τιμώμενοι εκπαιδευτικοί στην φετινή εκδήλωση ήταν οι:
1.    Dr Νικόλαος Κόλλιας. Πρόεδρος της εταιρείας Βοιωτικών μελετών, Μέλος της Ελληνικής Επιτροπής UNESKO, ιδρυτής της Βιβλιοθήκης Λεονταρίου του Δήμου μας, Συνιδρυτής του «Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου.
2.    Παπαδημητρίου Σπυρίδων. Μαθηματικός στο Λύκειο Αλιάρτου
3.    Μαντζιούρας Ηλίας.  τ. Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλίαρτου
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αλιάρτου κος Ντασιώτης Γεώργιος ,αναφέρθηκε στον δύσκολο κοινό αγώνα όλων, μαθητών ,γονέων και εκπαιδευτικών καθώς και στον κοινωνικό ρόλο του σχολείου.
Οι επιτυχόντες παρέλαβαν τιμητικό έπαινο, ενώ οι τιμηθέντες εκπαιδευτικοί τιμητική πλακέτα.



 











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου